Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta će korona, u nas se svadbe organiziraju sa 500-600 zvanica ..jadna li nam majka koji smo mi tutkumi ..
Bosnjo komplet Familiju pozove kaze kako ovoliko ljudi hahahaha
Ja u Bingu u redu maloprije, neka zena mi dahce za vratom, okrenem se i pitam gdje razmak, distanca? Kaze kakva distanca de da ja rastovarim kolica. Papanluk zesci. Nema tu mozga, bice El Fatiha i halalimo jednog dana.
Ne znamo vise ni sta su simptomi, niti kako da ih razlikujemo od gripe. Prvi simptomi su bili : temperatura , kasalj, bolovi u mišicima a sad konjuktivitis, temperatura, kihanje, kašljanje, glavobolja ko ce više znat.
Cuvajte se koliko mozete ljudi, lakse je nositi masku nego bit prikljucen na respirator (ako ih uopste bude)
Ukrast ce Covic od Bosnjaka i dat Mostaru ,a rec ce da je su prije to dogovorili samo se cekao idealan momenat
Dobili upustva iz Krvatije, oni lazu debelo, ko god se zarazi ne smije reci zbog turizma.
Kad korona preživljava na hercegovačkom vrelom kamenu, onda će svugdje preživiti.
Tjeraju čovjeka da bira između hljeba i korone normalno da će svi lagat o simptomima, ko da je njina drago što su zaraženi. Osigurajte minimum da prežive barem u namirnicama pa onda pričajte o poštovanju.
@ulli mojne, mozda na vrijeme kukaju ;) znas kakva je Elena...
Znate kako kažu, kad ideš kroz Sarajevo ne pjevaj, jer oni pjevaju najbolje, kad ideš kroz Mostar ne laži, jer oni lažu najbolje :D
Ne kontam šta tačno ne mogu izdržati trenutno 9 pacijenata u COVID bolnici u Mostaru!!!
od apela nema koristi - samo naredba i provodjenje naredbe od strane policije.
Kriju simptome jer nema druge dijagnoze od korone. Za to nije kriv narod nego neke poznate svjetske organizacije politicari i mediji.
MA KAKAV VIRUS ON NE POSTOJI I SAMO KAFANE I POLAKO UMIRITE BRISEL BRISEL
Velika vecina u realnom sektoru radi na odredjeno. Radnik zna ako prijavi da je obolio nema produzenja ugovora i ostaje bez posla. Zato trebaju testirati bez najave zaposlenike u pekarama,trznim centrima,pumpama,apotekama itd.
@Logavi2970naa Ja sam to rekao još u martu. Ovom virusu treba podići spomenik jer nam je pokazao koliko smo pali qrcu za uši.
Svaki dan citam sitacija kriticna, ovi na klixu praznoglavci govore kako je strasno, izadjem napolje situacija sasvim uredna, odem s ocem kod doktora situacija uredna osim sto moras cekati onaj glupi covid test (svakako cekas tako da ni to nije nista novo). Naravno doktor koji vodi oca je na godisnjem, jer jbg kriticna situacija pa se i godisnji koriste.
@objektivno123 Se.ri, se.ri, moj golube bijeli. I meni je bila "situacija uredna" dok jaran nije javio da mu je otac u bolnici. Onda otišli na testiranje on i mati - oboje pozitivni. Tri dana prije testiranja bio kod mene uredno na kafi i sr.ao u fazonu, "Ma 'ta će korona." Otac mu je prebolio rak nedavno, organizam mu je izuzetno slab i sad se "uredno" bori za život.
@hej Otac tvog prijatelja bukvalno nema imuniteta, prehlada ga moze ubiti lako, al ti kao krivis koronu? E dobar si primjer nasao nema sta. Osobe bez imuniteta se bore za zivot, bas iznenadjujuce. Znas sta je odgovorno za takvo stanje covjek? J...ni rak, i silni ciklusi terapija koji su mu unistili imuni sistem, a ne neka kvazi prehlada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)