Trninić uputio zahtjev Đapi
0
Dom zdravlja KS traži naknadu za pružene usluge
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubaci se musiću u dom preko veze i povedi betmena,kadrovika.radi se o tebi ako nisi još skonto.
DAJTE NAM PARE MUSIĆU I BRATE ASIME.PARA I TIŠU MIŠU.PROVALJUJETE SE BEZ VEZE,VALJA VAMA KLEPATI JOŠ TRI I POL GODINICE.I CURAMA DAVAT.PUSTITETE DOM I LJUDE DA RADE I ODMARAJU.KO STE VI MAJMUNI DA SUDITE DOKTORIMA,SRAM VAS BILO.
JESTE POKVARENI VI SA OVOG PORTALA, SVE AKTUELNE TEME ILI NE OBJAVLJUJETE ILI IH SAMO OVDJE PREBACITE NA BRZINU, ZNACI POD UTICAJEM STE ONIH KOJIMA NE ODGOVARA PRICA, TOLIKO O VASOJ NEZAVISNOSTI KAO MEDIJA !!!! GDJE SU VAM TEME O SUBVENCIJAMA ZA PENZIONERE O ELEKTROPRIVREDI, BITNO JE DA CITAMO NEKOG NACELNIKA NEKOG SELA IZ HRVATSKE, MISLITE NE PRIMJETIMO MI TO. SDP BIO SAM VAS GLASAC GODINAMA, NIKAD VISE, PA PRAVITE NEKOGA DRUGOG BUDALOM, RACUN ZA STRUJU DOSAO JE UVECAN NE ZA 16% NEGO ZA 30 I NESTO, GDJE JE BORBA PROTIV KRIMINALA KORUPCIJE ITD ...... NIKAD VISE ...... UBILI STE I ZADNJU NADU U OVOJ ZEMLJI ........AFERIM
potpišite izjavu doktore.ne klevećite bez dokaza.kada se ministru to događa njemu odnosno meni je normalno da ja znam i ime i prezime svog platišu, kao što ste vi i nikada se međusobno ne otkrivamo,niti se svađamo.to je zbog naše brige za društvo.ko ste vi da nam remetite anonimnim ujdurmama našu kadrovsku križaljku.vi ćete sve unerediti.red,rad i disciplina. to je vlast za čovjeka,narod zna da mi radimo samo za svoje ljude.mi ćemo ionako metnuti svog,nemojte vi da nam odmažete i da nas tjerate da svoj prljavi veš iznosimo.svi sve znaju,pravimo se luđi nego što jesmo i mirna bosna.
pa slobodane jos ne vratih pare sto sam dao za posao u dz, a u kreditu, a blokirali te racune... sta sad da radim, a nema se... hocel sad trebat ganjati kakvu stelu da mi pltu isplate\"
kantonalci,vi ste bolesni i to je jasno
zašto uvijek nas nevine optužuju za korupciju i kriminal.mi smo vlast.zauvjek,jer nas voli naš izabrani narod.dosta.lopvluk je naše pravo,a vi samo kritikujte vlast.ima da vas istražimo,kriminaliziramo,jer mi smo jedini,najbolji lopovi.šta nama ko može..pacijenti ,doktori sve sama šaša.zna se ko je glavni,ako ne znate pitajte prvog čovjeka ako ga sretnete.narod zna samo za svog čovjeka.dosta.mi smo vlast.ima da vas sve istrijebimo.
o dzapinom kriminalu pisano jos prije 5-6 godina. ogrezao je u korupciji kao i njegovi najblizi saradnici. ako se pogleda sta je samo stekao od jahte na moru, preko nekretnina, onda se vidi koji je to kriminalac. ali u nasem sudstvu rade ljudi poput nepismene lejle fazlagic, pa onda nije cudo da kriminal cvijeta, a da ovi na vlasti zive ko seici.
dom zdravlja ima pravo.svi su sve znali ,jer su svi bili umješani u kantonu.Ismijavaju svojim masakrom kadrova u Sarajevu smisao rada i zakona. zvaničnic sami sa sobom potpisuju ugovore i zavitlavaju ljekare ,sestre i pacijente.