Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
300 brojeva cemu ljudi izasao je telefonski razgovor kako zenu saltaju sa jednog na drugi broj fino ustnovite jedna broj za federaciju drugi za repibliku srpsku i treci za taj distrikt nekakav.
Da li su ovo brojevi gdje se moze prijaviti onog Hameta, zutog, sve kaslje i kise i rukavom brise.
Jel u nas sve mora biti komlicirano. Doso je jedan covjek iz vana. Pa se nije drzo samoizolacije voza se i tako to. Pokusali smo ga prijavit. 10 brojeva smo morali nazvat. Sam nas saltaju s jednog na drugi broj. Podatke moras znat sve o tim covjeku, samo sto nisu pitali sta je vecero. Rekli su poslat patrolu. A ta patrola nikad nije dosla. To je BIH
Zaustaviti sve na 15 dana, stroga izolacija. Drukcije tesko do smanjenja broja zarazenih.
Danas je jedna zena zvala pola dana, niko se nije javio, na kraju dosla hitna po nju na Dobrinji. Toliko o vasem.pristupanju problema. Ovo kao u nadralistima dok te baba spoji u emisiju i rogovi ti narastu.
Koronavirus od ranije poznat MUPu Kantona Sarajevo