Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zilha, ti si to obecavala i prosle godine, pa nista ni od elekronskih zdrvastvenih knjizica a kamoli sta vise. Jesu ovi SDA uhljupi nesposobni u p/m
He.o li vam Trninic sve!
Hobotnici se skida krak po krak!
Nekako bode oci: planirano zaposljavanje 65 radnika od toga 22 nezdravstvene struke, vise od jedne trecine! Dakle, ne nedostaje ni ljekara ni sestara, nego pisara! Toliko o boljoj usluzi!
Dobiješ gripu. Odeš u jedinicu obiteljske medicine, najaviš se i dođeš za tri dana.. Šta je vama - gripa.Kašljem pluća me bole..Evo uputnica za internistu. Odeš tamo narućiš se za mjesec dana. Do tada si ili ozdravio ili umro. Ništa. Nazoveš hitnu, šta ..gripa...ma jarane zovu nas radi infarkta pa ne stižemo, čaj, kamilica aspirin... Sedam dana poslije. Bare. Hoćemo li mu halaliti.. Halal.
@Oskarovac Kome...? Doktoru ili rahmetliji...? :)
...projekat se vuče okruglo 20 godina. i svaka stranačka garnitura priča isto. moglo je zaživit prije 10-15 godina unazad, da nije bilo sistemskog sabotiranja unutar ljekarske branše.
Objasni...
@kontraprotivan ...brzo bi bilo vidljivo ko je stručan medicinski radnik, posvećen pacijentu i svojoj profesiji. a takvih je manjina. ona većina drugačijih (moreš pretpostavit kakvih) je daleko brojnija, politički moćnija i povali svaki projekat koji bi trenutno dokazao njihovo neznanje, neučinkovitost i standardno šetanje priče. ti, i takvi, obaraju projekat od koga benefite imaju svi, građani i zdravstvo (i u medicinskom i finansijskom domenu).