Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma puuu lopovi lopovski, unistili ste svako jako preduzece u KS. Govorili ste nam toliko o toj transparentnosti a pokazali sve suprotno od toga. Samo "dobro" pricate, a lose radite.
Sve to pohapsit treba, ove "postene i transparentne" kadrove NIP.a, npr. Sehiju B
Sta drugo ocekivati kada se neznalice bave javnim nabavkama, poput izvjesnih direktorica u Radu, Nip.ovka i NS..ili ti ga Dinine i Mandiceve guzne haverke
Lopine od Konjakovica i Mandica
Kakvi li su to talovi bili direktorica (kadar NS i NiP) nesposobnih u Radu sa firmom "eNetpoint", a mozda nam se neka od njihovi poslusnika i svalerise s nekim iz vec spomenute firme s vrha liste.
Tako se trose pare gdje su na funkcijama simpatizeri NS, NiP.a i te klape mafijaske. Od gen. direktorice do izvjesne izvrsne direktorice koje u tandemu trose pare nemilice i vode firmu u propast
Sve hapsiti ko krade
Kazem ja neki dan, ovi samo nesto kopaju i rovare.