Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko novcic ukrade za hljeba mu komplet pokoljenju zatrebalo!
Izborna godina,valja uhljebiti jos uhljeba...valja obezbjediti glasove za Bakira....ma gonite se u sto pm...nadam se da ce narod u oktobru kazniti zadnji 20+ godina ludila od SDA....
Zato su nam ceste europejske, užitak voziti, ne izlazim iz auta…a tek Sarajevo…
Zar je ovaj kriminalac još na čelu vlade!?
Sad kad krene, afera ova, afera ona
Nemoj Fadilu da fali
Obraz su izgubili uhljebi jedni, jos nam pljacku javno najavljuju. Samo revolucija moze sprijecit kotenje ove stoke.
5 milijardi za uhljepski budžet a ostalo za socijalne slucajeve :(
Hajmo još 👏🇧🇦
Kako nece biti kad derete narod porezima i nametima
Priča se : Dajem ti da bi ti mogao uzeti. Korupcija uništava i raseljava stanovništvo. Otrov za drzavu , melem za politiku , sjedim ili lezim ali para kapa.
Koliko je od toga tvoje Fadileee??? Kad ces u ćumez za respiratoreee???
Lik koji je u aferi respiratori oštetio državni budžet za najmanje 10 miliona km, sad odlučuje o novom budžetu. Jos uvijek obnaša istu funkciju dok mu se sudi u toj istoj navedenoj aferi!!! Onda nam bude krivo kad nam neko kaže da smo s*anje od države! Nikad nama neće biti bolje dok god se ponašamo kao da se sve ovo dešava negdje u Senegalu.
Gospodina Novalića za predsjednika SDA !!!
@gooUser....456- Veliš, dosta su se Bakir i ekipa nakrali, neka sad malo i Fadil varalica krade? Pa ja sam mislio da mu je dovoljno ono sto je ukrao u aferi respiratori. I to je samo ono sto se zna i gdje je bio upecan.
Evo vrlo lahko za skontati. Ako je inflacija barem 5% veća u odnosu na 2021, a rast budžeta 2% koliko je realno rast ekonomije? Nema ga.
Opa, profurali samo 4 mjeseca.. svaka ćasa
rekordne su cijene takodje