Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nacionalisticke stranke treba izbaciti po oovme pitanju, da nikakve odluke ne donose..treba biti jednak prema svima...covic, raguz i njima slicni
mislim da je usvajanje ovog rebalansa i pomoc ugrozenima na mjetu. samo sto me ovaj ćović nervira sa jeftinim skupljnima glasova.
Bitno je sanirati stetu, to mora biti prioritet, ljudi se ne mogu vratiti ni poslu, ni normalnom zivotu prije toga.
Opet Covic izvodi,opet donosi neke zakljucke samo njemu poznate.Ovaj budzet je jos davno trebao biti usvojen jer je potreban ljudima koje su pogodile poplave.
Ne bi Čović bio Čović da ne opstruira, a ako je već stjeran u kut, onda bar izjavama iritira! Da se samo njega pita mi bismo odavno bili raspadnut sistem, a inonako smo zahvaljujući njemu i sličnim njemu vrlo blizu toga
Nacionalista svoje klase, šta očekivati ;)
Pomoc za poplavljena podrucja bi trebalo da bude prioritet za sve
Drago Čović je takvo ljudsko smeće da komotno Benjaminu Natanyahuu može parirat
Odlicno, stete se moraju polahko sanirati.