Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neznam do kada ce se ovi vise zajeb... Nijedna od strana sa Bosnjackim prefiksom nema ni jednu alternativu za izlazak iz ove trago komicne situacije, niti da ima neka inicijativa, pa eto pokusali, pa da makar kazu: "Eto Mi pokusali ovi ili oni nedaju..." nesto... Nego samo je odgovor "Mi trebamo da se strpimo, svijet gleda ovu nepravdu, svijet to nece dopustiti u srcu Evrope..:" Ma to je sranje u koje samo naivni i blesavi vjeruju. Bosnjaci, omladinci.... Ovi nasi pametni predstavnici se ponasaju ko da su Tito, Enver Hodza ili Sadam Husein ili Lavic..predjednik Preporoda. Bas ko da je popio svu pamet svih Bosnjaka , pa se on sikira, jauce, ko nema ni Bosnjaka ni muslimana neg ko on...ma bez... Da bi ova zemlja mogla da krene dalje okupite se oko jedne nove sveze Bosnjake stranke i neka radi i djeluje samo po radu i rezultatima, obecanih naspram ispunjenih i tako nek se vrijednuju i ostali unutar stranke...samo tako mozemo dalje ili mozemo i saburati dok peketi ponovo nepocnu da dol
Mislim da ih treba zatvoriti u parlament cijelo ljeto, pa neka imaju onda o cemu raspravljati.
Pa ovi panjevi ce cijelo ljeto potrositi na pripremu sjednice za "sigurnost rada u drzavnim institucijama", mamu im *** neradnicku i salabajzersko lopovsku.
Sad ce se bacati dimna bomba pres*ravanjem o sigurnosnoj situaciji, raja ce poletiti i upaliti se na to, a niko nece ni pitati za sadrzaj novog zakona o sukobu interesa (za koji domaci strucnjaci kazu da je odron), novog zakona o osiguranju ***zita u bankama (do kog iznosa drzava garantuje ***zite? Sta se desava u slucaju "neplaniranog" propadanja banaka -ko tone s njima?), zakonu o parnicnim postupcima pred Sudom BiH (da li mu uskracuju ingerencije, ili sl.), i izvjestaju ombudsmena za ljudska prava (ma, kakva prava?). Hoce li nas iko obavijestiti kakve izmjene i dopune zakona ce vladajuce politicke elite napraviti sebi u korist?
d*e*p*o*z*i*t*a
Pa kako vas bolan nije vise stid?????
Parlamentarci,ima u škafi jeftinog toalet papira,trebat će vam...
Sve priče na temu sigurnosti u institucijama su poznate i pticama na grani, a Zakon o sukobu intersa neće podržati samo oni koji se istog i boje, logično.
Iskreno se nadam, da nas Dušanka Majkić ipak neće sve pohapsiti! šifra: Zabrinuti građanin koji je učestvovao u protestima za JMBG, a protiv nerada, lopovluka, Bakirove izjave, da se strpimo do 2014. i koji se par puta okuražio i povikao LOPOVI!
I u Hrvatskoj, koja je ušla u EU, postoji isto tijelo u kojem o sukobu interesa odlučuju zastupnici, a neovisnost u radu tijela osigurava se tako što je na čelu komisije predstavnik iz reda opozicije kao što bi bio slučaj i sa BiH. Osim toga, novim prijedlogom predviđene su daleko rigoroznije novčane sankcije