Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje bio protiv i suzdrzan...narod to mora znati...zasto se to skriva
kakve veze ima ko je bio suzdrzan kada su sda,sbb i hdz digli sebi plate po 800 km za odvojeni zivot a prije je bilo 1 km.Ovo se oni svete df u kao mi mozemo uzimati pare a vi ne.
treba da se zna, ako nista drugo da im malo jeb... mamu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ukinuti plate ovim iz rep.smrdske sto ne priznaju BIH a zive na nasim grbacama..smradoviiiiii
Uzalud vam trzd svirači, ako čimbenici pravo na bijeli hljeb izbore na Ustavnom sudu !
SDAov policijski lav Bego Gutić otišao i korak dalje: UKINUO I CRNI !!!! Korisnici javne kuhinje uzvratili blokadom a razmišljaju i o štrajku glađu !
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=21894
zato su u federaciji naknadu za odvojeni zivot povecali sa marke na 300 km a klub hrvataa je bio protiv
ja taj SDA ne gotivim nimalo al prvi put da neko direktorima smanji plate i prvi put da se ukida bijeli hljeb, fura ta neka agenda...ponavljam fkt ih ne gotivim al nešto se ko radi
Ukinuli bijeli hljeb ali zato digli naknade za parlamentarce sa dosadasnjih 1 km na 300 km.. Koga vi zajebajete ?? Hajmo 300 000 blee blee
Kad mlatis bar se informisi. Naknade su podignute u Federaciji i za to se zali Fadilu.
Bože me oprosti i vas i bijelog hljeba, do kada više. Ako će (a sigurno hoće) se izmislitti nešto što će se samo drugačije zvati a lova uzimati onda ne ukidajte ni ovo nesposobnjakoići. Država umire, narod bez posla, gladan jadan na dnu dna a vi godinama rraspravljate o ,,bijelom hljebu,, koji je odprvog dana kad ste ga uveli bio nezakonit kao što je nezakonito, lopovski stečeno svo bogatstvo političaaa koji nam 22 godine vode zemlju.
dosta je i bilo toliko privilegija nema niko
Ma nije moguce...
Nea veze, ako ukinu Bijeli hljeb, bakir ce napraviti Zeleni hljeb
Jest cemo ga zlatnim kasikama
fino..........ukoliko negdje na nekoj drugoj stavci nenadoknade izgubljeno............
koliko su se samo najeli bijelog hljeba....politicki pacovi