Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tragom jedne karikature: Srpski novinar izjavio/napisao u novinama da su Bosnjaci svinje. Cijela bosnjacka elita se podigle na noge i trazi da se novinar izvine, nazivajuci ga genozidasem itd. Poslije nekoliko dana,mjesto novinarevog izvinjenja,u istim novinama izlazi karikatura-skupile se svinje pa vicu u glas;;\' mi nismo Bosnjaci, mi nismo Bosnjaci....\'\'-sta ces i svinje se vrijedjaju kad ih uporedis sa gorim od njih.
@realista Nemamo mi jadan nebio od koga i od cega strahovat,Bosna je prvo zemlja Bošnjačkog naroda pa onda vas koliko vas ima nekih stotinu hiljadica tih nacionalnih manjina,isto kao sto je i Srbija zemlja Serva i Hrvatska zemlja Rvata,tako da se ti nemas od cega odvajat,ako ti paše ovako kako je sjedi suti i uzivaj ako ne seli se gdje ti je volja.
Joj kako ovo reagovanje Bosnjaka vezano za popis stanovnistva2013-e ide u prilog Srbima i Hrvatima.Bosnjaci-boreci se za unitarnu BiH izgubice i Federalnu,pa sta ce onda.Crne su prognoze za njihovu buducnost na ovim prostorimaukoliko ne odustanu od budalastina svojih politicara i klera.Postace izolovani od cijele civilizacije ukoliko Srbima i Hrvatima prekipi preko glave pa se odvoje pod bilo koju cijenu od Bosnjaka. Cinimi se da ce prevrsiti \'dara mjeru\'\'. Bosnjaci su nesvjestan narod !
NE PRISTATI NA POPIS STANOVNISTVA DOK SE SVI PROTJERANI IZ REPUBLIKE BOSNE HERCEGOVINE NE STAVE NA LISTI...!!! BIO JE POPIS STANOVNISTVA BIH-E 1991 I NEK ON I SAMO ON BUDE BAZA...!!! KOJA POLITICKA PARTIJA PRISTANE NA POPIS STANOVNISTVA AKTUELNE BIH-E OKARAKTERISATI IH AOTOMATSKI IZAJICAMA I NEPRIJATELJIMA SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! POPIS STANOVNISTVA BIH-E JE ZAMKA KOJU EU-A SALJE ZA OZNACENJE I ODCJEPLJENJE GENOCIDNE TVOREVINE...!!! PRATITI SVAKU ODLUKU SDA-A IZDAJICA TIHICA I KOMPANIJE SDA ...!!! HOCEMO GRADJANSKU BIH-U A NE PO ETNICKOJ PODJELI STO JE PROTIV SVIH KONVENCIJA EVROPE...!!!
jos jedna mosnjacka pobjeda.
Hasibe bolan nemoj e.k...s.p..o..d..i..r...a..t..\' od muke!
Izetbegovićeva privatna firma S.D.A je po ko zna koji put pristala na ponizenje pod pritiskom vlahadije i time Bošnjake po ko zna koji put jos dodadtno dovela u tezu poziciju i vece ponizenje,Bog vas da bog da uklonio maloumnici S.D.A-ovski izdajnički.