Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve njake rasprave i dopune i presipanje iz šupljeg u prazno a narod gladan. Milion vaznih stvari, ko su ovi ljudi sto sjede i prestavlaju narod. Kad ce se birati novi i kako se biraju?
Pa kako ce, dušice drage, po ovoj vrucinivradit tako odgovoran posao?
Kakav dom naroda? Ko bira te guzonje u taj Dom? Narodi ili političke stranke? Kako nam je poznato birači nemaju direktan utjecaj u izbor predstavnika u Dom Naroda i ako svaki Zakon mora imati i potvrdu u Domu naroda. Tako da je Dom naroda nedemokratska institucija koja guši slobodu izbora i postavlja principe maneta i političke monarhije i ucjene.
I vas nakacim na onu stvar zajedno s tim nizom tacaka
Bespotrbno mjesto sa bezvrjednim brezobraznim ljudima koje davi,,Bosnu,,. Zemlja mu,,kosti izdajnicke isturila,,ko je,,ovu ludacku kosulju,,navuko na Bosnu. Zna se ,,ko,,i ,,kada,,.😋
Velike su to radise
--- Informacija o provođenju Plana hitnih mjera i realizaciji aktivnosti navedenih u Informaciji o procjenama i mogućnostima BiH u vezi s pitanjem izbjegličke krize u regiji i Evropskoj uniji i pregledu situacije u vezi s migrantskom krizom na zapadnobalkanskoj ruti – jedna je od predviđenih tačaka dnevnog reda sjednice. Dakle niko od desetina enzavisnih i kvazi intelektualaca da apelira Ustavnom Sudu BiH gdje je pravo doma anaroda to u Dejtonskom Sporazumu i Ustavu ?
Svaki od predlozenih programa moraju da sadrze sljedece stavke: europa ,zaposlenost, mladi, zdravstvo skolstvo, ekologija, trudnoce, penzioneri itd. u periodu 2018-2022. Bez programa nemozes biti clan predsjednistva. Tako da ostanu samo strucnjaci koji znaju i hoce..
Da promjenimo zakon na ruku naroda; Odabrani clanovi predsjenistva imaju rok mjesec dana prije izbora da postave svoj plan i program za naredne 4 godine. Ukoliko plan nije preciziran na svaki 6 mjeseci gdje bi se izvrsila revizija uradjenog taj clan nemoze da bude clan predsjenistva i biva smjenjen kao i odgovaranje na sudu.
necemo mi taj film gledati, nikada ... ti programi ko fol zazive na papiru al u stvarnosti nikada .. :/