Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez usvajanja presude Europskog suda za ljudska prava nema ništa od EU bacaju nam maglu sa EU putem a samo izglasavaju Zakone koji njima pašu, svi EU zvaničnici su potvrdili da nema EU dok ne usvojimo presude EU suda za ljudska prava
Neboj se...njihova prava su vazna koliko njima.bude trebalo...a ova presuda odnosno preporuka je ista ko i dosadasnje zornic i drustvo...sve bez osnove samo da mi mislimo da ce se nesto promijeniti...i hoce al ne kako bi to mi zeljeli...
J... te 4 od 5 Bošnjaka protiv, (Ademović jedino za) Zakona o VSTV i to prođe uz podršku HDZ i SNSD bez podrške Bošnjaka.. Sve se u ovoj državi može bez Bošnjaka... Jedino Bošnjo nema odgovor da blokira. A vidimo da se blokada države isplatila HDZ i SNSD blokirali državu u prošlim mandatima pa zašto ne i Bošnjaci... Motaj kablove....Blokirajte Bošnjaci ne podvijajte rep... Jednom se bar uspravite... Ne bojte se bar jednom za svoje fotelje..
Za godinu dana ovom dinamikom BiH neće biti. Opet vas krme iz Bakinaca preveslao.
jesu nas priblizili
Kako Bošnju p... ši foru Marjanovica i Miletica ko fol za nove generacije onda u parlamet uđe Miletic penzioner... I Marjanovic u Dom naroda FBiH sa 15 godošnjim stazom u politici i to su te nove generacije.. Bošnjo nikad tobe doći....
Zlatko Miletic demagogiju baci na konferenciji za štampu, a digo ruku za zakon isto kao što su Dodini i Čovicevi delegati.. Bošnjo opet p... foru ovih multimulti.. Opet oni svom jatu lete.. A cijena ulaska u Vladu KS Marjanovica jeste i Miletičeva podrška trojki u Domu naroda..
U Sarajevu važi pravilo: samo nek nije musliman
Kako ste i pisali usvojeni zakon nike onaj koji je prihvatila EU, vec je izvorni prijedlog amandmanima promjenjen... Zamazivanje ociju EU.
Ne, nisu oni glupi, oni, naši pregovarači su jednostavno ucijenjeni i pristaju na sve, koliko god to nenormalno izgledalo i zvučalo svakom ljudskom umu! Na naplati je oktroisanje i tada se ispunjavaju zahtjevi bez pogovora. Poražavajuće i mučno za gledati.
Ne moze se usvojiti zakon, jer zakon vec postoji, mogu se usvojiti jedino izmjene zakona.A u tekstu ni rijeci o kojim izmjenama se radi...
Kome vi mazete oci? Nije li receno da ovaj zakon ne zadovoljava evropske uvjete ali su se obavezali donijeti za godinu dana neki novi koji hoce?
Šta kaže Kemo - Gorka pilula, može ide...
Zasto gubimo vrijeme na EU kad nikad necemo biti clanica, dok god ne budemo normalna građanska država. Shvatite da živimo u aparthejdu u 21. stoljeću, a europska unija takvu državu ne može primiti u članstvo. I oni gube vrijeme sa nama i mi sa njima.
Bez sdfa sektaša da koče i blokiraju,rade ljudi ko singerica.
Uvod u Anarhiju. Pitatel se sta ce da se desi kada se sudski dokaze da je ova vlast ilegalno postavljena, mimo zakona i demokratskog nacina biranja vlasti?
Nista...jedino ces moc kazat...znao sam haha
gooUser haha nece biti tako, veliki su novci u pitanju kada pricamo o teritoriji jedne drzave. Docice do zaokreta u gledanju na globalnu politiku i nasilne uspostave vlasti jer anarhija ne moze dugo opstati. Ko pobijedi, njemu Bosna, a vjerovatno i citav region ;)
Samo naprijed..nedajte se