Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O PENZIJAMA-CRKAVICI KOJU ĆE DAVATI FUKARI ODLUČUJU ONI KOJIMA PENZIJA UOPĆE NE TREBA JER SU SE SKORO SVI LOPATOM NAHAPALI.
Pola njih nema pojma tablicu mnozenja a oni odlucuju o penzijama i racunaju kolike ce biti. Ovo nema smisla treba zabraniti ljudima koji nisu kompetentni da odlucuju o narodu. Pogledajte sastav parlamenta, vijeca ministara, polovina je kupila diplomu i sjedi samo radi dnevnica, radi 4000 KM plate i radi poslova koje sklapaju zbog svoje pozicije kad ce prodati glas.
I tako na kraju ostadoše minimalne penzije kao i do sada.Cilj ovog zakona je obezvrijediti 40 godina staža onih koji tek trebaju u penziju.Ova "vlada"je nadmašila i Monty Payton Shows.Šta li je sljedeće?
Samo ukinuti pemzije. Ko sebi za zivota nije ustedio osigurao krov nad glavom ne treba ni primati mirovinu.
Objavimo RAT svim političarim!!!!
@hulkPogan samo nek ne puca
Policajac da ima penziju 1.000 KM, to je van pameti, zašta ? Još beneficiran staž,auuuu, nepravde
Ma hajte malo molim vas...
Samo SDA da se satare!
Nadamo se najboljem za naše najugroženije, naše penzionere.
Nakrali se od penzionera, i još će..
Grehota je policiji dati izuzetnu penziju a rudaru i doktoru medicine minimalac Uzas od drzave
Konacno dobar zakon ,nije naj bolji ali je bolji od sadasnjeg ,