Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno! Pa da možemo popiti kafu u kafiću koji ne smrdi na pepeljaru
Mislim da ih ima i sada samo prde prazni
Yebbes kafu bez cigare
Cigare su nam trenutno najveci problem u drzavi
@Chvilla Ama odavno je ova država počela da se zamara glupostima kao što su cigare i nargila barovi, ko hoće da puši pušit će ko neće neće ni ići na ta mjesta, naravno shvatam ljude koje nerviraju cigare ipak je to nešto mnogo više nego nargila jer se u svakom lokalu puše cigare, ali ovo jednostavno ne možeš zabraniti pola lokala će u pola da izgubi posao.
Bolje da razmatraju kako će legalizovati marihuanu, da se narod može liječiti na miru ili da se narod može normalno napušiti trave kad već 20 godina pušimo k glasajući uvijek za iste.
Jos ce zabraniti i joint da produvas u kaficu kakvo je vrijeme doslo.
Zbranit kratke suknjice, privlace muskarce na silovanje, porok! Povuci cete vi mnoge promjene s cigarama. Nismo mi vesla sisali. Zabranis li cigare imas jos 1001 stvar koja je slicna da zabranis. Kad te neko siluje u suknjici em si jebana em ides u zatvor zbog izazivanja silovanja.
Zabranit i alkohol na javnim mjestima. I to je porok i skodi svima.
Izadjem fino na terasu ispred kuce i pusim li ga pusim. odi mi zabrani, da vidis kolko ces prozivjet.
bas tako...
To podrzavam samo ako se kafici odvoje. Da u nekima pusenje bude dozvoljeno kao sto su nargila barovi i da ljudi ne ostanu bez posla a ovo ostalo ako hoce zabraniti. Tada bi ovdje strane bile zadovoljne.
Život bez kafe, cigara, rakije i kladionice nije život.
Stara engleska poslovica kaže nije čovjek ko nema bar tri poroka...he.he,he...
Tako i treba, ne moraju svi smrditi na cigare !! zagovornik sam ove ideje iako i sama ponekad zapalim.
Svaka cast na ovome. Barem ce nasa djeca docekat da sjede u citim prostorima.
Jos malo nece nam dati ni Goluba pustiti:)
glupsoni....... veci otrov su oni nego cigare..... drzava se gusi u problemima ovo je naaaajmanji problem..
Okupaš se, obučeš čistu odjeću, namirišeš se i sve to džabe za pola sata sjedenja. Ne sudim ljudima po cigaretama, ali samo se fizički odmakni u prostoriju za pušenje i zdravo. Da ne pričam o mjestima gdje se jede...
@gradjaninsasela Ma druže, nargila je posebna priča. Nećeš nikad vidjeti nekog čovjeka ili ženu da sjede tamo. Govorimo o normalnim kafićima.
Pušenje ima dva značenja.