Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gospodine Arnaut napustite državne institucije i radite nešto svojim zlatnim i poštenim rukama. Dosta su te gurali Haris i Sven, hajd' sad malo sam plivaj. Maši rukicama, maši rukicama.
100.000 bit ce uhljeba a ne zaposlenih koji ce dignuti zemlju na noge
Ovaj Arnaut ovu proicu gura odavno...golemo da je podrsku dobio od ostalih. Da li ovo znaci da ovaj SBB tjera i SDA da se ponasa normalno?
Imam ja jedan prijedlog, izglasajte sebi plate po 20 000 KM pa kud puklo. Dok ne naguramo duga 100 milijardi radite sta hocete a posle sta vas briga, uvijek mozete reci ko nekad Slavuj, sta me briga mene je naord biro a takodje ko god se od naroda pobuni moze mu se reci pa ti si ga biro, sta sad hoces. Muzite nas koliko mozete. Cestitam