Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slabi ste nesto danas samo 6 komentara...slabo placaju il sta...btw zaboravili ste napomenut da nam je sdp ukino danas vanjskotrgovinsku komoru BiH..jednog od dogovora zlogumdzije i dodika...o tome niko nista... http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/dom-naroda-psbih-usvojio-zakon-iz-sporazuma-sdp--snsd-gasenje-vanjskotrgovinske-komore-bih
Ovo je zivotna zelja SDA mafijasa da nadjemo naftu i da privatizuju BIH...
E kad bi jos i naftu nasli ne bi razne Tihice nikad sklonili iz politike. Bolje ne traziti, ovako mozda kazu da nemaju sta vise ukrasti pa se sklone napokon.
Sta vi ne vjerujete? Da su svi ministri temeljiti i profesionalni kao Helez, danas ne bi bili gdje jesmo, a borcima se ne bi nazivali oni koji nikad u zivotu nisu vidjeli liniju.
Fino :)