Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJVECI LOPOVI SU LUGARI KOJI PRONALAZE ,DOJAVLJUJU I PRATE KAMIONE KOJE IZVOZE UKRADENO DRVO
Dok to prođe proceduru zakon će se zvati: Zakon o goletima ! NEma ko sad šumu užurbano ne krade ! Samo nisam primijetio vjerske zajednice ! A policija ? POLICIJA NAJVIŠE ! :)
Je li i ovdje SDA popustila Čoviću, pa će se šume knjižiti na županije? Samo još to i da se treći ozvaniči.
E jest baš u herzegovini i šume
@SOCIAJLISTA ma ja ne vidi se mostar od shume ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje ce opet HDZ traziti da se sume spuste na nivo kantona da mogu nastaviti pljacku, dok ce SDA naravno opet pristati na sve zahtjeve.
Od 1995. godine SDA nije bila jaca na svim nivoima, a Bosnjaci slabiji na svim nivoima. To moras dva dana traziti da nadjes Bosnjaka na nekoj vaznoj funkciji u okviru drzavnog aparata
:))
Mirvet Beganović, delegat Kluba Hrvata ??
Hrvat iz USKa ! :)