Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerajte ga u Ljubuski... Tamo mu je mjesto...
Koji zamjenski stan i zastoß Zato sto je 40 godina zivio na guzove u tudjem stanu. Sve oteto treba vratiti pravim vlasnicima, i samo tako moze funkcionirati u pravnoj drzavi.
Šta će katolički nadbiskup u Islamabadu??? Vjernika nema osim ono malo Zlajogluovih uvlakača pa nema potrebe da mu se vraća stan.
Imovina pripada vlasniku ovaj Smajović to nije ni kupio ni napravio ta imovina pripada onom tko je vlasnik. Mom djedu u Sarajevu su oduzeli 110 kvadrata stana i dodjeljeni lijenčinama koji su špijunirali tko ide u džamiju a tko ne ništa drugo nije radio i danas njegov sin alokoholičar živi u tom stanu a ja i muž s troje djece u 40 kvadrata koje sam kupio svojim novcem jer više nisam mogao i ponudim njemu da iz moga pređe u moje a on samo što me nije ubio prijetio svim i svačim i državom i zakonom jao države i zakona koji ne štiti privatno vlasništvo on je u mom i još mi prijeti.
Od toliko bitnijih tema za raspravu......oooooo do kada ovakve vijesti se moraju čitati....Hoće li se donijeti bar jedna odluka od koje mi građani imamo koristi....
DAJ STAN, VRATI SATOR !!!