Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato će podržat akcize. Sve će uraditi da to ponovo bude na dnevnom redu.
Sdp-u kao vazan zakon i poslovnik,hebo penzionere...kod nas opozicija,bilo ko da je, i sluzi samo da kontrira
SDP jest los i ljigav,ali pravi krivac i problem je Bakir,on je najvece zlo ove zemlje
kako bi ti, kao opozicija, srušio zakon za koji znaš da je nepošten i nije dobar, a pritom je Mehmedalija Rapa nasjeo na priču pozicije, al eto sad će penzioneri izaći na proteste protiv vlasti, pa bi mi kao građani možda trebali da im i pomognemo pri tome, jer sve poluge vlasti su u rukama SDA, HDZ-a i SBB-a i ako ne mogu da ispune obećanja treba ih rušiti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ponedeljak se potpisuje u Briselu izgradnja mosta preko jedinog izlsaka BiH na more. Član je SBB Jusko sve poduzeo d adođe do toga. Izlaz na more u Sutorini poklonili smo 2016 Crnoj Gori, tako d asad prestaje biti pomorska zemlja !
jos kad bi znali kako glasi taj novi zakon
glasi ovako: ako ti je plata ispod prosjeka federacije, penzija će ti biti minimalna... i bolje da ne prođe ovo.
@korisnik1234 jebote zivot.pa ovo je baksis
Zaista strašno..oni koji su bili sudržani jednako su loši kao i oni koji nisu glasali..ali zar je poslovnik važniji od penzionera?Bez obzira na političku opciju,svi oni će nakon ovih sramotnih poteza,u svoje veleljepne stanove da se pripreme kako bi tokom vikenda uživali u svojim vikendicama(tako zovu svoje rodne kuće!)...strašno.
onda nisi pročitao novi zakon i vidio šta on donosi, jer ako radiš ,recimo19 godina i puniš pio/mio, a zadnju godinu, 20-tu ne uplatiš, ovih prethodnih 19 bog kao da nije ni dao, znači to je čista pljačka
Dom naroda je leglo idiota.
Može li mi neko pojasniti da li ovo promjera onaj rok za stupanje na snagu od 01.jula ili se može opet desiti ovakva situacija da ad hoc zasjedaju i usvoje do prvog jula?
Nema nikakvog stupanja na snagu dok Dom naroda ne potvrdi zakon, a kad ce se to desiti - ko zna.
@pinkman Razumijem to, samo sve dosadašnje sjednice od parlamenta do doma naroda su vezali za 01.juli. Za koji datum će sada vezati ili se može desiti za 7 dana da opet zasjedaju i usvoje tako da opet stupi 01.jula? Ne znam šta im protokol nalaže u ovakvim situacijama.
Mamu vam banditsku. od čega se uzdržavate? Od primanja plaća i beneficija? Stoko nevaspitana.
ČESTITAMO! :-P
ovo je još jedan dokaz da je sdp u službi bobanovih zlikovaca!
@Nokian808 glupane,ovim će sdp sa ostalim zločinačkim strankama smanjiti postojeće penzije!
Jupi.........hajmo sad penzioneri na proteste u secembru tako nekad 2023......
SVAKA CAST !!
hdz želi povisiti penzije, a bakir na čelu sda ne želi ni čuti. bravo bakire, sda je pobijedio.