Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnici, izdao vas SBB, kako cete sada reaovati, hocete li opet glasati za udruzeni zlocinacki poduhvat SDA-SBB i Nasu stranku koja vas je prosli put izdala.
Velis Nasu Stranku!Koji si ti pas
@percepcija recepcije Naravno. Bili ste tacno 50 glas, iako to probavate spinovati, znas kako znam. Jednostavno, parlamentarna vecina je u tom trenutku imala svojih 49 poslanika prisutnih i pedesti je bio predstavnik iz reda opozicije, Dennis Gratz, u radnickoj klasi zvani papak. Dakle, pozicija imade 49, dok ste vi bili 50. glas, time ste usli u zlocinacki poduhvat sa SDA-SBB. Dodatno, Denisov tata je advokat Sarajevske pivare i onih Selimovica, vezanih za SDA, kojima treba novi zakon. Jasno.
a koji je ovo vise po redu zakon o radu? svaki drugi dan nekakav zakon o radu :)
kome u prilog ide ovaj zakon robovima ili robovlasnicima
I sta sad?
Yebo li vam vise MMF staru