Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Bosna ponosna od seljakluka. Opsa opsasa...
a kad to mi ne uništavamo prirodu?
Neka polako ljudi, imaju ove skole iz Svicarske koje salju djecu ljeti da ciste nas okolis. Dovedu ih mlade i onda im pokazu kako ne treba i djeca to zapamte za citav zivot..
Medvjed republika, sve mrki medvjed do mrkog medvjeda, ponegdje se nadje i poneko krme,ali pretezno vlada medo.
kako kaze onaj lala: \"Nisu krivci primitivci, ne, ne, svaka njima čast, krivi smo mi, što smo se sklanjali.....\" a još gori od primitivaca 10000000....puta i štetniji po čovječanstvo su one korumpirane duše iz urbanog miljea koje koriste primitivce u svoje oportunističke ciljeve...to su radili za vrijeme rata, to rade i sada...... ....a mi, \"što smo se sklanjali\" sad naravno plaćamo najveći ceh u cijeloj toj priči.... Ovo što sam rekao komotno se može u cijelosti primijeniti i na sve druge teme koje se tiću štetnosti djelovanja korumpiranih moćnika i mase kojom oni manipulišu-neukog/zaostalog svijeta. pozdrav I.
hajmo ljudi na uranak vrelo bosne da rostiljamo bacamo smece unistimo sve... navali ilidzo blazuje sok. kolonijo i svi vi koji svoje baste puskom cuvate, a zagadite gradsku ljepotu i grad opcenito...
koji ste vi papci,sarajlije..(gradjani)
Seljačine bacaju gdje god stignu! Tu lijeka nema.
..kad goblini izadju na livade..
Daj Boze!
nije seljak onaj ko je dosao sa sela, vec je to onaj koji je to u dusi i koji nije vidio dalje od svoje rodne mahale, npr. bistrika, sedrenika, vratnika itd.
Bravo ministrice !!!
Ispravka : ccc, ti si medjed!
\"Dolazi 1. maj - dan kada uništavamo prirodu\" Ovo je notorna laz. Mi to radimo svakoga dana. U stvari bilo bi odlicno kad bi unistavali prirodu samo na prvi maj.
samo papci idu na vrelo bosne!!