Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo mi krpelje političare zakačili se i sišu već 25 godina
Ovaj krpelj izgleda ko cvijanovicka.
do sad sam sa svoga cuke jedno 20 krpelja skinuo sa macke nesto manje oko 10-tak samo se zavlace po travi non stop, a macka lovi gustere i jede ne lici na nista, i usi su joj nekako oni gore krajevi ko pojedeni, sta da radim_
Zar nije potencijalno opasno kad se samostalno vadi krpelj?
@blackout26 Naravno da jeste, mislim najbolje je da se strucno izvadi
Pa napišite kako se najlakše vadi grom vas ubio??Krpelja je najlaklše izvaditi.odstranikti ..na mekanu krpu. vatu namočenu u benzin ili razređuivač natopiti krpelja .sam se otpustiNikako ga pokušavati vaditi na silu jer dio njega ostane u tijelu.
Koja je razlika između djevojke u gradu i djevojke na selu ?-Djevojka u gradu ima na pupku pirsing a djevojka na selu krpelja 😂
Milorad Krpelj
Svaki krpelj ima po 3 savjetnika krpelja i formirali su parlament. Slijedi formiranje vlade a onda ste nahebali svi u Sarajevu.
Krpelji dosli u Sarajevo za svojim IB-ovcima ‼️‼️
Nije lako Krpelju Zum zum zum Krpeljkinom muskarcu 😜😜😜😜😜😜😜
Nasi ljudi su poceli paniciti vise nego Amerikanci. Ako vidis na sebi krpelja, iscupaj ga i hadje dalje.
Kod nas nizasta nema razloga za brigu. Za zdravstvo ti otmu skoro 15% od svake plate, a zdravatveni nam sistem pred kolapsom. Ako ZZO i PIO nisu porez, onda ne znam sta jeste! Samo budala moze pomislit da nije!
Krpelj protiv krpelja ,ne volim karanfile.
Sad ce srbovlasi i komunjare rec kako je za ovo SDA kriva i kako su ovo neki placeni SDA krpelji,samo gledaj.
Jadni krpelji