Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA !!
Neće nikad 7% manjina imati 33% vlastim
U kojoj to dimenziji ?
Doktor je liga i vrhunski stručnjak Al ga ovi ne razumiju jer se preziva Stevanović
Bravo doc!
Logičan i potpuno jednostavan prijedlog. To bi svako ko vidi red pred ulazom bolnice zaključio. Naši načelnici trebaju biti domaćini.
ma to je sve izmisljeno ljudi
Dijelio si lekcije onoj sda glupoj vladi a ovoj, koja se ispostsvila jos glupljom a bila je lazni tracak nade, toj vladi sutis i ne dijelis lekcije.
Nasi nacelnici su najpametniji na svijetu da bi oni slusali doktore,arhitekte i ostalu struku.
Daj ba hocel ko rec ovom dosadnjakovicu da ide radi svoj poso umjesto da pametuje svima
Neka si se ti javio pametnice
Ovakva lekcija godinu dana pislije picetka pandemije ako je potrebna nacelnicima onda su oni zaista prave osobe na pravome mjestu.
Atomsko sklonište (trenutno magacin) na Grbavici koje koristi Civilna zaštita Novog Sarajeva ....puna opreme a njih nigdje nema. Uniforme promoviraju kad ih vidite na tv ekranima i to je sve.
fakat gdje je ta civilna zastita ? od kako istovarise respiratore ni traga ni glasa od njih...
Kovid uzrokuje strah, siromastvo, bolest, smrt, paniku, zatvaranje, zatvor, kazne, haos, profit, zastoj, blokadu, paranoju, narukvice, besperpektivnost, inflacije, beznadje, devalvacije, ocaj, diskriminaciju, otudjenost, zelene pasose, nova pravila, nove zakone, novi poredak!
kakvi novi načelnici ni traga ni glasa od njih u pravu je Dragan imaju mnogo resursa da pomognu ovom narodu jer danas u Saraj polju a vjerujem i na drugim mjestima je situacija bila haotična. pola sata ima triax antibiotika pa ga pola sata nema pa pacijenti idu u apoteku da kupe isti taj triax sve u svemu katastrofa.
Nakon sto je Kina i zvanicno prijavila teske respiratorne klinicke slike nepoznatog uzroka, sva pocetna epidemioloska, medicinska, preventivna, logicka i rezonska reakcija je u dvije rijeci: -Zatvori Kinu!. WHOfuj i njeni nalogodavci su imali druge planove. Panndemija se nije smjela sprijeciti!
Gospodine stevanovicu, oni nemaju kad da se zamaraju tim stvarima... Trenutno broje pare (na dnevniku ne objavljuju koliko je ukradeno, pa moraju sami da broje)
Ja sam od budala koja je na ovom portalu postirala da je uzasnuta dopustanjem Wuhanovcima da putuju. Klix ima bazu tekstova po datumima. Tad sam uvidio da se covjecanstvu lose stvari pripremaju i da ce biti velika zloupotreba korone. A kad sam na dnevniku, prvi put vidio, da sportisti i pjevaci govore -ostani kuci, shvatio sam da svijet vise nije isti.
We dont give a fuck