Haris Silajdžić o potjernicama
0
Dokaz kontinuiteta odnosa Srbije prema BiH
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hare ne seri jedino sto si zaboravio u svom praznom saopcenju je napomenuti da je tihic izajica i da ti branih bih. stvarno je suplje vise dosta, DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSTA!
srbi uvijek izlaze sa maximilistickim zahtjevima, a prihvataju ono sto bas, bas moraju, a to je u principu uvijek manje od onog sto traze, tako da oni uvijek idu naprijed. Tako su Milosevica oznacili kao covjeka koji ide dva koraka naprijed a jedan nazad, a i sama srpska politika je takva. Za razliku od njih, \"nasi\" politicari samo nesto KONSTATUJU, i normalno je da onda kontinuirano gube, jedan korak naprijed, dva nazad...... Sto kazu, sirotinji i kad muha uleti u guzicu, zauhar je... e Haretova politika mi izgleda upravo tako.
I sta je on sad rekao?????? Nista!!!! To sve sto je on rekao mi svi vec znamo!! Interesuje narod sta i kako dalje. Poslije Ilije Jurisica iste price i sta...? Nista! Harise daj nesto konkretno ili suti.
Ne birni Hare i ti si na spisku i optuznici ! Hrvati su vec podnijeli prijavu BiH tuzilastvu, a Srbi ce preko Srbije posto nemaju povjerenja u tzv Tuzilastvo BiH, koje jos nijednog muslimanskog zlocinca nije osudilo ! Tako da nemoj da si nestprljiv Hare, ima celija i za tebe :) I ti i Ganic ce te se vratiti na rodnu vam grudu u Srbiju, samo u zatvor, a ne u Sandzak :D
Reko sam vam da se cuvate Hareta i njegovih slatkih ideja. A vi kako hocete.
KAKO MI JE LIJEPO GLEDATI OVE VASE KOMENTARE! MORA IM SE PRIZNATI (NASIM POLITICARIMA) DA EKONOMSKO I SOCIJALNO NEZADOVOLJSTVO TRANSFORMISU NA GENIJALAN NACIN U NACIONALNU MRZNJU. SVAKA IM CAST, PRVO ZATUCAJU NARODE VJERSKIM PRIMITIVIZMOM DA SE SLUCAJNO NE BI OBRAZOVALI I TOBOZE POCELI RAZMISLJATI O POREZIMA, PENZIJAMA, IZGRADNJI AUTOPUTEVA, SOCIJALNOJ ZASTITI, ZDRAVSTVENOJ ZASTITI ITD. NEMOJTE KRIVITI NASE POLITICARE, PA ONI SU GENIJALCI LJUDI, JA BIH IM NOBELOVE NAGRADE SVIMA PODJELIO, JER POTREBNO JE IPAK ULOZITI TOLIKO NAPORA U IZGRADNJU PRIMITIVIZMA TZV. IZGRADNJOM IDENTITETA. NARAVNO ZA SRBE, HRVATE I BOSNJAKE JE VAZNIJI IDENTITET OD MJESECNE PLATE !! E GLUPI BOSNJACI SRBI I HRVATI, ZAISTA ZASLUZUJETE DA NESTANETE I NESTAT CETE, JER SLABI PO SVIM EKONOMSKIM I SOCIJALNIM ZAKONIMA NESTAJU.
http://www.svevijesti.ba/content/view/23683/218/
pa sta hoces zlikovac i ti si srpski krvnice na lisiti konju ocistio si 180000 Srba sa svojom genocidnom politikom mars kopile izmetu
opet ista suplja retorika i sta sto je rekao ovu kolicinu vec stotinu puta ponovljenih fraza - opet ostaje optuznica protiv Kljucia i Ganica, a njegova je guzica sigurna i to ga jeidno i zanima - njegova guzica i energetika, a sve ostalno neka ide u p.m.
neko me imitira od brace,ali mi srbi bre imamo za cistiti pred svojim dvoristem zemlja vrvi od radikala,na sta smo spali
I protiv Hareta fasiste trebali su raspisati potjernicu!
I ti ćeš zlotvore doći na red. Zato ne smiješ otići u Srbiju.
KADA CE VAM DOCI IZ DUPETA U GLAVU PA VI MORATE DA PLATITE ZLOCINE I KRVOPROLICA KOJA STE NAPRAVILI NAD SRPSKIM NARODOM STA STE MISLILI DA CETE SE IZVUCI VREME JE DA SE ODLUCITE HOCETE DA ZIVITE UMOTANI SA VEHABIJAMA ILI CETE DA KRENETE PREMA ZAPADU I AKO KRENETE PREMA ZAPADU OD VASE MUSLIMANSKE DRZAVE NEMA NISTA KO JE LUD DA ZIVI SA LJUDIMA CIJA VERA NE PRIPADA EVROPI SAMO CEKAM DA I U EVROPI POCNU RESAVATI TA PITANJA
Pa naravno da treba stoku osuditi, sta su cekali do sada. KJad nece muslimanski sud BiH da podigne optuznicu, onda hoce sud u Srbiji.
ZA BRAVO HARE. Ti brave stvarno nisi pismen ili neznas citati pismo kojim se sluzi gotovo cio svijet.Nije Hare rekao da je genocidna drzava nego da je drzava Srbija.