Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantan odabir za poruku ako se zna da drveno jaje predstavlja prevaru odnosno prevarante... Ima li u toj opoziciji iko sa mozgom jbt?!?! Moze Dodi Al Fajed vladati jos sto godina sa ovakvim retardima u opoziciji
+ sad tek vidim slike "omladine"... Sorosevi peraci para kroz "projekte". Samo bjezati odavde...
ruka ruci vi ste turci
Eno Srbi poceli govoriti Uskrs, neka modernizacija sta li
@Zilot nisi upoznat ocito
dobra fora
Vidi modne kreacije kod aktivistice "ogrnula se kariranim stolnjakom iz hotela Bosna"
KO MI JE BANO acc. babo3dice samo sam blati vlast a vi me banaste loooooooooooooooool
vlast...opozicija. .isti klinac džikan do džikana
"...i time pokazujemo da smo jači od drugih", objasnio je samouvjereni mladi aktivista..." Sve samouvjereno u pm, a svi nesposobni da za milimetr poboljsaju ekonomsku situaciju. Da izvozimo samouvjerenost bili bi najbogatiji na svijetu.
Sad ce Dodik napraviti metalna.
Da ugodjaj bude potpun uz jaja nedostaje jos nesto,to sto nedostaje udjeli ce im Dodik.
Sta djeli pozicija kad su islamski i katolicki praznici?
Drvena jaja,jucer proglasili bankrot,hoce referendum a za olovke nemaju,al zato u krmka iz Laktasa ko u Boga gledaju! To su nasa braca,pravoslavni bosnjaci,da ih nema trebalo bi ih izmisliti!
Naslov je vrh, još ovo prava jaja...😂😂😂
...eh...da je doživit da nas kinezi pokore. pa da gledam "velike" srbe, hrvate i bošnjake kako se kunu u taoizam, rižu i druga mao zedonga...a iz šteka vade mikado čokoladicu, iz 80 i neke...
Fascinantno.