Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri stranke jebu tri naroda to je jedino sto oni rade.
Ovog Fadila treba poslije svake izjave obavezno na doping kontrolu
nadrealisti
Narod će opet glasati za SDA, jer narod zna!
Pa apsurdno je stanje od '96 pa naovamo
Fadil nije najgori političar kojeg smo imali, ali je političar s najbezobraznijim izjavama kojima se iživljavao nad sluđenim narodom. Po tom će ostati upamćen, a ne - kako on vjerovatno misli - po friziranim rezultatima o napretku. Fadil je rekao da mladi ne napuštaju zemlju, da narod troši na luksuz, da je Vlada u suficitu itd. itd.
Što bi Dilfaš reko citiram: "serem se na narod i pišam po njemu"
Ja necu nikog zaokruzit idem ca iz ove vukojebine (ZIVILA NORVESKA)
Hahaha https://youtu.be/bo2VW2Om6ug
"završiti finansijsku i operativnu temeljitu procjenu vrijednosti (due diligence) za preduzeća BH Telecom i HT Mostar. Ovaj zahtjev nikada nije ispunjen." Ispunili bi oni davno,al im pola rodbine zaposleno u BHTelec. i svibi dobili nogu cim bi se prodao...
Fadile idi vidi jos u Grdaccu ako imaju posla za tebe.Ocito si ovdje zaluto
Naravno, jer se u parlamentu ne raspravlja o općem dobru građana, onome zbog čega bi trebo da bude parlament, nego o ličnim/privatnim interesima i šićarima koji su koji su nepomirlljivi jer se ne mogu svi namiriti, ali su suprostavljeni općem dobru u svakom slučaju. I tu nema kompromisa ni odluke jer u najboljem slučaju oni pošteni ne mogu dopustiti lopovima da nas dalje kradu, a u najgorem tj našem vjerovatnom slučaju lopovi se ne mogu dogovoriti jer nema dovoljno hapane za sve.
Super bi ovo zabava bila, ali da nam ne rade o glavi!
cirkus za siroke narodne mase :)
Kakvi reformski zakoni. Evo ga u tuzli, dosao prisustvovati pustanju u rad trafo stanice u naselju slavinovici.
Dok je ovaca biti će i vune
Neće vam pomoći to napadanje na SDA, narod će zaokružiti SDA 2018. jer se jedino oni istinski bore za svoj narod :))
kako....kako se istinski bore za svoj narod ? daj primjer
@pascal 🎪🎪🎪