Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hercegovina Kalifornija
@KrokodiIskesuze ipak peta...
Samo nije nikako mogla biti na Neretvi jer jednostavno nemore. Ova strana bez starog grada je ustvari Capljina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove lijepe slike našeg lijepog Mostara kvare samo one dvije zločinačke zastave.
@zlatnakasika00 Kme kme, balavče.
@samo zajedno jedino ti kmečiš sinko..al to je jedino što vam preostaje ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MOSTAR JE MEDJU PRVIH PET GRADOVA JUZNE BOSNE, SAMO DA SREDE KANALIZACIJU U ZAPADNOM, DA NE CURE GOFNA ULICAMA NAKON SVAKE MALO JACE KISE!
Zenica bi bila najljepši grad sjeverne Hercegovine, samo da srede onu željezaru i smanje zagađenje. Sarajevo je isto među prvih petnaest gradova sjeverne Hercegovine!
A u Govnazdu jel' uzivaju na suncu?
MOSTAR JE JEDAN OD NAJLJEPSIH GRADOVA JUZNE BOSNE!
I Sarajevo je najljepši grad sjeverne Hercegovine
@Ninoslav Sarajevo nikad nije bilo dijelom Latasa i Austrogarskog izmisljenog naziva "Hercegovina" za dio juzne Bosne. A Mostar jeste bio Bosna i danas je. HERCEGOVINA naziv je okupatorski naziv za Juznu Bosnu i treba se prestati upotrebljavati.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NE KONTAM, PA I MOSTAR JE BOSNA, SAMO JUZNA!
Nikada bio. Tužno li je ne znati osnovne stvari o svojoj domovini, a još tužnije je u takvom neznanju praviti se domoljubom.
@Ninoslav Nikada bio? Ma nemoj. "Hercegovina" naziv je okupatorski naziv za juznu Bosnu nastao iskljucivo iz potrebe da se razjedini Bosna tokom pobune protiv Osmanlija od 1831-1862 godine. Patent na taj naziv drzi niko drugi doli najveci osmanski krvnik svih vremena, Ratko Mladic tog doba, Omer Pasa Latas, vlaski konvertit koji je pobjegao sa podrucja Hrvatske Osmanlijama jer su ga uhvatili u pljacki. Nakon toga postaje glavni genocidas Osmanlija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tuziti novinara zbog ovakvog naslova, i Mostar je Bosna.
Taman koliko je Zenica Hercegovina. Tužiti nastavnike historije u Bosni zbog nemarnog obavljanja svog posla. Lijep pozdrav iz Humske zemlje :)
@Ninoslav Pa sto onda ne dodate i Hrvatskoj naziv Dalmacija, Hrvatska i Dalmacija? Vise je Dalmacija samostalnija u odnosu na ostatak Hrvatske, nego Hercegovina u odnosu na ostatak Bosne. "Hercegovina" = JUZNA BOSNA, izmisljena od strane Osmanlija, a prihvacena od strane Austro-Ugarskih okupatora i to u paketu kad su ukidali i dekretom BOSANSKI JEZIK!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kalifornija!
Definitivno najbolji grad za zivjeti u BiH...Bolja klima, bolji ljudi, bolje sve nego igdje drugo!!!
Dobro klima, ali ljudi? Budi pametan. Inace to sto je bolja klima, a to mozete zahvaliti Titi marsalu sto je pravio umjetna akumulaciona jezera i najprljaviju tehnologiju po Bosni koji su izmijenili klimu Bosne.
@Roin Ne znam šta je radio po Bosni, ali Hercegovini maršal Tito u tom pogledu nije mnogo naštetio. Lijep pozdrav.
HERO SAM VELIKI TIM SE DICIM KOME SE NE DOPADA CUNOM GA SPICIM!!!!!!!!!!
Dok je Bosna pod snijegom Mosarci uzivaju ? Pa gdje je to Mostar majke ti, na Havajima ? Boze glupanaaaaaa
U Hercegovini, naravno. Domovina ti se zove Bosna i Hercegovina, sjećaš se? Ime joj se odnosi na dvije regije odvojene planinskim nizom. Jedna obuhvata crnomorski sliv, a druga jadranski. Jedna je šumovitija, plodnija i pretežno umjereno kontinentalne klime, a druga krševita i pretežno (sub)mediteranske klime. U jednoj se jede luk, a u drugoj saransak. U jednoj se jaranu kaže ba, a u drugoj bolan. Izađi malo iz svoje kasabe, obiđi. Ima ove zemlje i van Sarajeva.
@Ninoslav To su je tako nazvali Austro-ugarski okupatori. Izvorni i historijski naziv drzave Bosne je samo ono "BOSNA"!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dajjj nije toliko jak vjetar sada je 16 stepeni....
Naravno, hoce se reci da Mostar nije u Bosni
Pa i nije u Bosni, nego u Hercegovini. Drzava nije samo Bosna, nego Bosna i Hercegovina... obrati posebnu paznju na ovaj veznik ;)
@Zijad_Lopez "Hercegovina" je okupatorski naziv kao i takozvana i prije svega genocidna "Republika Srpska"! Sve je to BOSNA! Centralna, istocna, zapadna, juzna, sjeverna itd.
Lazu, smrznusmo se trebaju debele jakne, vjetar odnese
Da li je vise suncano na zapadnoj ili na istocnoj strani? ( salim se )
Jeli to Mostar u trecoj drzavi?????
u njihovoj županiji su bolji uvjeti za poduzetnike.
Cuj "zupaniji"? U Bosni nema zupanija, daytonski i washingtonski sporazumi ne predvidjaju nikakve "zupanije", nego kantone.