Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Požare u BiH gase Rusi i Turci? Majku im njihovu, što nisu došli na vrijeme- da se ne sekiraju naši na godišnjem odmoru....
PA MOGO BI SE I DRUG NIKŠIĆ MALO VRATITI SA GODIŠNJEG IZGORILO MU POLA OPŠTINE A ON U ANTALYIJI
@nula. sam si se prepoznao kao nula...imas 1 poenza to... turci nisu nti ce doci u pomoc... a sve sto ste pruzeli i kopirali od njih ce vam na nos iskociti... svila i kadifa.. zaista , koji je to dio b&h naroda ikada mogao vidijeti ista u svemu tome? mislim, u odnosu na ono sto su imali... nema druge nego konstatovati da se radilo o mentalno poremecenima? kojih u svakoj zajednici ima 12%... drzite ih u zatvorima,ili ludnicama, ne na vlasti!
@kmet zanimljivo, i neizostavno potrebno, usred sveg ovog jada , prepoznati ... zasto sad ja izdvajam jednog od idiota?? zato sto to nije , na zalost , daleko od ideolodije fasisticke, koja, opet, nije daleko od stvarnosti... ne one koju vi prizeljkujete, vec one koja vam se pripisuje... predpostavljam da 99% vas ni u snu ne sanja da bi ponovno bili neciji kmetovi, ali , bosnjacima to izgleda nije strano!!! kakvi kreteni
turska svila se koristila u bosni za davljenje pravde, a kadifa.. za vas osjecaj ljepote...haha .. biseri i ruze za svinje.. vi ste bosnjaci, svinje, bas te koje vi toliko ne volite... uzgred... vrlo inteligentna stvorenja, u svoj ovoj kontradiktornoj manipulaciji, mozete se smatrati spasiocima istih ...bravo...haha
kad su to turci bili ikada spremni za gasiti pozare??? postavkjati i odrzavati... da!
Trebao si jos malo sacekati pa nesto poduzeti, kud zuris, ne moze nama nista ni snjieg ni voda ni vatra, kad imamo vas tako sposobne, dobro placene i autima snabdjevene.
dobit ces veeeeliiiiki PEENNIIIIISSSS.
100-ti komentar. ocu nagradu od klitorisa.ba
99 komentara. dajte jos jedan pa da ugasim tu vatru.
fala na videu, te avione sam vidio samo na nekim slikama u dimu. ovo je prvi put da ih vidim u akciji. koda sam ja vozio. ;-)))
i sta ako bi se takvog kanadera docepao terorista
sto ga frajeri obaraju avione, a moja zena svako jutro ostruze mi blatobran na golfu, kad izlazi iz garaze.
http://www.youtube.com/w atch?v=s5qvIfgBXYQ
svaka cast, onaj svabo sto je postavio video, jos u tekstu kaze, kakva preciznost. a, onaj drugi u komentaru je napisao: \"Wow was für ein Manöver, Hut ab vor den Piloten\". (kakav manevar, skidam kapu pilotu). duboka naklonost, nego šta. Aferim.
HRVATSKA@ .... Svaka čast na videu. Vidi se svaki detalj tog Canadera dok usisava vodu, kao i ti manevri pilota. Ako mi kupimo te avione, vjerovatno će kod vas na obuku. pozzz...
SAMO OVAKO ISKUSNE PILOTE MORATE IMATI, DA BI STE GASILI POŽARE PO BiH. INAČE OVIM ZRAKOPLOVIMA JE TEŽE UPRAVLJATI NEGO BILO KOJIM NA SVIJETU. RASPITAJTE SE KOD PILOTA BORBENIH ZRAKOPLOVA ILI ONIH PUTNIČKIH, SVI ĆE VAM ISTO REĆI. http://www.youtube.com/watch?v=s5qvIfgBXYQ OVI MANEVRI HRVATSKIH PILOTA SU ZA GUINNESS-OVU KNJIGU REKORDA.