Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa mnom na fakultet išao momak, nije mogao ispit da položi skoro ni na jednom predmetu, poslije prve godine pređe na IUS, riješi sve u roku. Toliko o tome kakav je fakultet. Naravno da na državnim fakultetima ima svega i svačega sa strane i profesora i studenata, ali realno je da traže znanje (manje više, prica se da ih ima i pohlepnih 🤣)
i te ispite što polažete, polažete iz gradiva iz 1980ih, pa vas studenti s IUSa i sličnih faxova pometu i na hackatonima i na praksama. :)
@golubpisac Lutko moja cinjenica je da vi privatnici ne mozete da parirate ni sa prosjecnim studentom sa nekog od drzavnih fakulteta, a kamoli sa najboljim studentima. Mislim da je opste poznato kako se diplome na privantim fakultetima dobiju
Nemoj zezat bila lažna, kakva mentalna dječurlija idu na taj IUS, Boze sacuvaj i sakloni