Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uprava, dosao vam je email. Uprava: neka udje
U suze sam se umio...hahahahaahaha
Ich liebe es
vidjela, sta ti je to ??
to mora da je školovani SDA kadar? U provaliju su strovalili zemlju!
Nema pecat protokola, ko da nije ni stiglo
Naj pametnija uprava kad prođe dva dana zovi policiju bilo prošlo zatajio upaljač
Ahahahahah ma dje ce ko
Ja sam lično obišao 300 škola širom BiH nije ni ćudno kad 90% direktora ne dolazi na posao ili dođe i bude 2h prisutno to su najjveći neradnici a primaju plate i to iznad prosjeka.
Dojave ne objavljivati u javnost. Policiju obavezno izvjestiti, oni znaju svoj posao a zabraniti da se objavljuje u medijima osim kad sigurnosne snage smatraju da je to potrebno.
Hahahahahaah teroristi na aparatima, mogu zamisliti facu ovog kad je vidjeo da ga basa policija ignoriše
Dobro su prošli, mogli su nikako da ga ne pročitaju
U Gradačcu kažu mani hiće prvo kafa i doručak pa onda sve ostalo
Pametan potez. Te dojave su sve lažne i najbolje ih ignorirati a služebno ih ne smiješ ignorirati. Tako da je jedino rješenje ovo da nisu ni vidjeli mail. I ja isto ne otvaram neke viber poruke koje mi ne pašu pa sutradan glumim kao da sam tek pročitao
Pisao sam ti na viber pogledaj molim te
Radio sam u ovoj skoli prije nekih 7,8 godina. Vecina tih ljudi uopste ne zna da otvori maila a kamoli da na njega odgovori. Izuzev par profesora koji su informaticki pismeni, ostalo je katastrofa.
bravo za upravu, obrazovanje na nivou, sigurno im je stranka zavrsila I skole I fakultete, jadni MI s ovakvim
Mozda se boje otrovnog praha ako otvore