Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se podsjetimo: "Srbi su nemilosrdni ljudi, spremni zaklati nožem, šte mogu zahvaliti svom slovenskom porijeklu." Francois Kremio, pripadnik francuskih snaga Sfora "Srbija, nesumnjivi agresor, trebalo bi biti prisiljena UN rezolucijom snositi čitav teret reparacije." Josif Brodski, ruski pjesnik i nobelovac, International Herald Tribune, 5. kolovoza 1993. "Srbi provode teror i siluju albansku djecu" Bill Clinton, američki predsjednik, Washington, 25. travnja 1999.
"Srbi su zločinački dupeglavci" Richard Holbrooke, Njujorker, 6. studenog 1995. "Trebalo bi da bombardujete Srbe" Papa Ivan Pavao II, riječi upućene predsjedniku Clintonu u Denveru, SAD "Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." Jacques Chirac, predsjednik Francuske, lipanj 1995., na sastanku šefova vlada država članica EU) "Srbi nisu naročito pametni" Lawrence Eagleburger, bivši državni tajnik SAD
"Rat protiv Srbije nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla. Između civilizacije i barbarstva." Tony Blair, britanski premijer "Prošlog tjedna imali smo devetero ubijenih Srba. Ove nedjelje osmero. To je jasan napredak" Bernard Kouchner, šef civilne misije UN na Kosovu i Metohiji, u izjavi za TV France 2, krajem ožujka 2000. "Neka se Srbi podave u vlastitom smradu" Helmut Kohl, bivši njemački kancelar, početkom 1998.
Sve zestoko smrdi na vec dobro uhodanu velikosrpsku propagandu toboznje ugrozenosti srpskog naroda.
jeste li se usrali?
Bosnjacki teroristi
svi ste vi kontstantin savic :)))
Nekome se baš nije išlo na sud.
nadam se da su je dobro sakrili
vidi arkanovog klona desno mater mu ebem :))
eto uhljebima jos jedna u nizu duzih pauza...za kaficu...u obliznjim kaficima...a bombe nidje...
Ko ce znati kome su trebali suditi pa se covjeku nije ustajalo iz kreveta
@pelevratimifriz. ma mozda je i sekretarica bila narucena kod frizera i na manikir pedikir...pa rekla jaranici da nazove za bombu...kazem mozda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)