Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije im mjesto na ulici, zdravo...
Ne zanima me kako, nilijepo ni ružno, ali divlji kerovi se moraju maknuti sa sarajevskih ulica. Ko nastoji da te životinje pod raznim izlikama zadrži na ulici neprijatelj je građanima ovog grada, hiljadama onih izujedanih i onih koji pod strahom idu na posao, ili se kreću samo ulicama gdje nema divljih životinja, neprijatelji su ugledu ovog grada i ma ko to bio, ma ko ga platio i ma za čiji interes pravio od Sarajeva palanku, neka zna da u tome neće uspjeti.
Ne morate cekati idite iz drzave BiH u svoju Englesku i tamo trazite da psi hodaju po ulicama gradova kao sto ovdje hodaju i da ih ne ubijaju nakom 15 dana u azilu.
Jedino rjesenje ovog problema je organizovati legitimnu organizaciju uvezanu sa pravosudjem da debelo kazni svakoga ko stisne i pusti psa na ulicu. Kako ce onda da se rasciste odmah. Jednako sam za humano postupanje kao i za rjesavanje problema, ali bacati novac na ovakvu akciju je besmisleno. To je rupa bez dna. Ista situacija kao i sa narkomanima. Mozete ukloniti narkomana koliko god hocete, ali dok ne uklonite dilera, novi ce se konstantno pojavljivati. To je problem ove drzave. Kuca se ne gradi od krova. Problem se sijece u korijenu. Pod kontrolu stavite posjedovanje i uzgoj pasa, ukljucujuci i razloge za isto, bit ce i novca, a problem ce se, ako nista drugo, svesti na minimum.
Koje ste vi neznalice..i seronje onako sa strane. Ne pametujete toliko i ne djelite savjete kad procitate da svaki drugi dan neko zaglavi zbog saobracaja ili ublehasha koji otimaju novce.?! Dog trust vjerojatno mulja kako sa svojom maticnom zemljom tako i sa nashom..Ko to danas ne mulja? Ali za razliku od nasih dupeglavaca oni neshto rade i sterilishu te jadne zivorinje..Imaju rezultate iza sebe..Sta imaju shintori? KUPE VASE NOVCE ZA PSE KOJI NISU AGRESIVNI. I ONDA SVE NANOVO I UKRUG. MAMLAZI : VASE NOVCE I NOVCE OD DRZAVE. Zasto ne uhvate agresivne pse? Boli ih neka stvar jer Boshnjo je glup ko ona stvar pa ce reagovati ovako kako i reaguje. Bit ce Bosna a i Hercegovina josh 100 godina ovako napredna i nafakali bash zbog vas ovakvih koji nemate mozga..Pihhh...
Ovi ljubitelji pasa su cesto psihicki bolesni,ima ih par u komsiluku koji se vazda svadjaju kad dodju sintori,neki ne prezu ni od fizickog nasilja,a to sto ce sutra necije dijete izujedati iste nije briga.
Ja bih rekla da si ti psihički bolesnik, kada bi svojim očima mogao gledati hebene šintore kako ubijaju nekog ko je ŽIV, a nije kriv što je na ulici!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$DOGTRUST$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
..naje.bem se cjelokupne familije svim uposlenicima dotične ublehaške organizacije!
..tj KRIMINALNE ORGANIZACIJE! ovo veze nema sa životinjama koliko sa pranjem državnog novca!
Jedino rjesenje je da ih sve fino pokupe sa ulica, stave u sinteraj na 7 dana i nakon toga fino uspavaju. To je ujedno i najhumanije sto se moze uraditi, i pod hitno se mora uraditi!
aaa narode jeste vidjeli Bevande što ima lijepu minđušu u uhu i to zlatnu, ako neko nije primijetio pogledajte članke niže i vidjet će te je
hajde otkrivajte se pristalice Bevande, nije moguce da vas je samo 2,
ja nedavno dadoh 650 KM na operaciju psa lutalice jbg.. mjesec intenzivne njege, obilazaka, previjanja, hranjenja ..noga slomljena na nekoliko mjesta bila.. mjesec dana sinu imao u nozi.. danas ce biti odstranjena pa onda jos malo oporavka.. zao mi ga bilo jbg.. :)
ti si ocito misljenja a nisam.. neki dan idem prema firmi i vidim kako covjek rovi po kontejneru.. mahinalno prilazim i kazem, dedo.. evo ti, samo se molim te makni od kontejnera dajuci mu dvije marke.. sam nacin kako me pogledao i kako se zahvalio me nekako .. sta ja znam.. vidis da je stvarno iskreno.. uzmem novcanik i dam mu jos 10 KM... uhvatio sam ga za ruku i maknuo od kontejnera i otisao.. onda skontam da nemam marke vise kod sebe, udjem u firmu i posudim 10 KM od kolege da imam za taxi-ja :) pomazem... stvarno pomazem koliko mogu, sto stvarima sto novcem.. prije 3 sedmice sam dao covjeku mozda vise novaca nego sto sam trebao i mogao podnijeti.. doslovno mi poremetilo financijsko stanje ovaj mjesec.. za te stvari ne trazim nista zauzvrat niti kontaktiram te ljude ponovo ukoliko im ne zatreba pomoc, jednostavno se ja bolje osjecam pri tome
pardon! ispravka na pocetku komentara ti si ocito misljenja DA nisam.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bog dao lijepo zdravlje šintorima ,15 dana u azilu a onda papa
Da Bog dao isto zdravlje tebi, kao i šintorima. A hoće sigurno...
Tamarice, dao bog tebi što ti ja mislio, a nije ništa loše:):)
joj jeste mi omrzli više sa tim cukama