|

Dogradonačelnik Sarajeva primio delegaciju SUBNOR-a Srbije

Dogradonačelnik Sarajeva primio delegaciju SUBNOR-a Srbije
0
F
FENA
30.1.2011. u 15:44
5
komentara
0

dijeljenja
Dogradonačelnik Sarajeva primio delegaciju SUBNOR-a Srbije Sarajevo
Dogradonačelnik Sarajeva Igor Kamočaji primio je danas delegaciju SUBNOR-a Srbije na čelu sa predsjednikom Miodragom Zečićem.
U delegaciji su bili članovi Predsjedništva SUBNOR-a Grada Beograda Nikola Pavić, Zdenko Duplančić, nosilac Partizanske spomenice 1941. i borac Prve proleterske brigade te Nebojša Simić, član Sekcije Prve proleterske brigade.

Delegacija boraca Narodnooslobodilačkog rata doputovala je u Sarajevo kako bi prisustvovala obilježavanju 69. godišnjice ''Igmanskog marša'' koja je održana jučer na Igmanu.

Dogradonačelnik Kamočaji je pozdravio njihov dolazak i predstavio historijat grada i projekte na kojima Grad intezivno radi.

Miodrag Zečević, predsjednik SUBNOR-a Srbije je na prijemu kod gradonačelnika Sarajeva istakao da je ''Igmanski marš'' tradicija koja treba da se njeguje i prenosi na mlade generacije.

S gostima iz Beograda kod sarajevskog dogradonačelnika Kamočajia bili su Ibrahim Čomić predsjednik SABNOR-a Kantona Sarajevo, Veljko Droca potpredsjednik, te Ibrahim Durmo, član SABNOR-a, saopćeno je iz Gradske uprave Sarajeva.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...