{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Grad Sarajevo pokrovitelj Sajma općina i gradova Jugoistočne Evrope

S
14.1.2011. u 11:20
0
0
Grad Sarajevo pokrovitelj Sajma općina i gradova Jugoistočne Evrope
0
Grad Sarajevo pokrovitelj Sajma općina i gradova Jugoistočne Evrope
Zamjenik gradonačelnika Sarajeva Miroslav Živanović i sekretar Gradske uprave Grada Sarajeva Milorad Kojović primili su danas delegaciju Mreže lokalnih vlasti Jugoistočne Evrope – NALAS i Saveza općina i gradova Federacije BiH sa kojima su razgovarali o organizaciji Sajma općina i gradova Jugoistočne Evrope – NEXPO 2011. Ovaj sajam održat će se 10. i 11. marta a pokrovitelj će mu biti Grad Sarajevo.
"Za nas je vrlo važno održavanje ovog sajma jer će se na njemu predstaviti lokalne zajednice iz regiona, tretirat će se aktuelna situacija u Jugoistočnoj Evropi i uputiti određene poruke prema Evropskoj uniji", istaknuo je Vladimir Moskov, predsjednik NALAS-a koji je zahvalio Gradu Sarajevu što podržava organizaciju jednog ovako velikog i značajnog događaja.

Dogradonačelnik Živanović rekao je da je Grad Sarajevo odmah prepoznao važnost ovog skupa i već pokrenuo određene aktivnosti sa Savezom općina i gradova FBiH koje se tiču njegove organizacije.

"Pored što će se Grad Sarajevo, zajedno sa četiri gradske općine, predstaviti na sajmu, također ćemo pružiti svu neophodnu tehničku i drugu podršku kako bi sajam protekao uspješno", dodao je Živanović.

Na sajmu bi se trebalo predstaviti više od 100 općina i gradova Jugoistočne Evrope, saopćeno je iz Gradske uprave.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: