Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam za ostale, ali Prim.dr. Fuad Husic, MSC je kralj!
Čuj "kretanje pacijenta kroz zdravstveni sistem!" Može i umrijet dok se tu bude kretao. Svaka naredna reforma u zdravstvu bila je gora od prethodne, a ova će nas u crno zaviti! ljudi, čuvajte zdravlje, kad vidite ko vas liječi - čast izuzecima( a njih je malo , jer se od stranačkih favorita i silnih prof dr ni nevide, a jedini dobro rade svoj posao...Uostalom, pitajte pacijente, oni najbolje znaju ko je dobar doktor
Imate li kadra za ovakve nebuloze? Prvo treba da se zna da u porodičnoj medicini u domovima zdravlja rade specijalizanti koji ne znaju da napišu ni ispravnu uputnicu. Gdje su oni koji su trebali da ih nečem nauče!? Koja ubleha "specijalista porodične medicine", ne znaju ništa, samo šalju dalje pacijente, a više od pola tih slučajeva bi sami trebali znati da riješe. Sačuvaj bože i sad će takvi dežurati i noću!
Samo nas izbori mogu spasiti od ideja ovih "eksperata".
Drag mi ovaj Zolj, nekako zdrav, jedar, dobar za Nevesinjske olimpijade, kamena sa ramena i povlacenja konopa. Jadno je Sarajevo ko ga vodi, ali dobro se snalazio dok se bavio cestama, fale ga ORMANI i mnogi drugi izvidjaci, kazu nece previse. Ista mi u sjecanju ona njegova tvrdnja o sahtovima i sinama, tj prelazima preko istih na Sarajevskim saobracajnicama kada je objasnjavao kako ce to biti neprimjetno, a poslije radova pakao opet.Uzimaj Zolj i uzivaj, papci vole takve glave i frizure
Dogovorene "konkretne aktivnosti" na reorganizaciji OPLJAČKANOG zdravstvenog sistema u KS. Sad zameću tragove pljačke!!!
TamaM pred izbore!!!
"Prije svega, zaključeno je da će od 1. septembra svi centralni domovi zdravlja raditi do 22 sata, a ostali do 20 sati, a da će domovi zdravlja Centar i Novo Sarajevo raditi neprekidno. " Đe su pare za to?
Da se maloxpred izbore peru mozgovi glasaca kako ovi idioti nesto i rade. 4 godine pricaju i onda dva mjeseca pred izbore, hajde sad ce sve biti predivno. A koliko je ljudi umrlo zbog nemara ovih sa slike nikada se nece saznati
Mislim da je ova reorganizacija neophodna, te da se doktorima ukoliko je potrebno trebaju povecati primanja kako bi zdravstvo bolje funkcionisalo kao je to zamisljeno reorganizacijom. Trebate vise vremena posvetiti mladim kadrovima koji tek zavrsavaju Medicinski fakultet i tako ih osposobiti za trziste rada. Pohvale na pokretanju reorganizacije zdravstvenog sistem u KS.
Nije Vas stid ova Zilha nije na listama SBB, sad otvoreno može za SDA raditi, mada je isto SBB i SDA čak mi je SAD gotivniji !
A šta je sa dogovorenim tenderima JU Domovi zdravlja KS za nabavku 30 malih autoklava i 40 malih suhih sterilizatora? Sve ste dogovorili i nikom ne date da prismrdi specifikaciji i da istu otvori. Uzimate ogromna sredstva tamo gdje je dovoljno duplo manje para, a poslije serete kako para u zdravstvu nemate! Nemate kad ste ih sebi namakli stoko jedna podmićena! LOPOVI JEDNI!!!
Očekujemo da zdravstvo bude očišćeno od ljekara kojir ade na dva mjesta istovremeno KO PREMIJER KANTONA ZOLJ ! Mada uproedba nije baš umejsna jer oni rade na jednom privatnom i jednom budžetskomr adnom mjesto a ZOLJ na dva BUDŽETSKA RADNA MJESTA ISTOVREMENO ! :=))) Očistimo Sebiju i ostale PIJAVICE iz zdravstvenog sistema !
Profesorica Izetbegović ? A u pm, na šta smo spali. :-D