Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ukratko...ova dvojica dobili po 5 a Čovke dobio 6 :-) nek se zna ko je glavni baja u federaciji! toliko o Izetbegovićevoj sposobnosti! frajer duduk teški!
HDZ najmanje zastupnika, najviše ministarstava. SDA ima zastupnika više nego HDZ i DF zajedno, a na kraju pristanu na ovo. Bakire, svaka čast... Narode koji je glasao za njih, svaka čast i zaslužio si sve što ti se dogodi.
sta briga BAKETA za finansije on ima para vise od budzeta bih nego je problem oprati ga,njemu vlast treba samo u sarajevu da pravi skalamerije sa bliskoistocnim lopovima i bjelosvetskim probisvjetima.
razvaljuje bake, izgura po svom na kraju!
svaka cast pametno rjesenje😙😙😙
Bitno je da na postu o gej paradi ima 900 komentara, kao da je to najveći problem ovdašnjih ljudi, dok na ovakvom događaju koji kroji našu sudbinu ima 250 komentara, ja ne shvaćam mentalni sklop B&H ljudi.
E sad da vidimo šta će biti dalje. Hoće li se šta raditi? Meni je sasvim svejedno ko će držati ministarsvo finansija. Prije svega u svako ministarstvo je trebalo postaviti eksperte, ljude iz struke. Ako nisu eksperti, a birani samo po ključu, ništa se nije uradilo. U svom ovom izgubljenom vremenu oko formoranja vlade, dokazali su da se oni nisu borili za dobro Države BiH, nego su se borili za njima interesantne fotelje.
Znači para ima još koliko hočeš čim su sad trojica navalila na finansije., Jer sve ove godine jedan nije mogao nista sam.
Pazi sad zaduzivanje BiH u enormnim kolicinama ima da poslije 4 godine hodamo bosi i gladni ..xD
niko nema niko nema što federacija imade, 6 ministara adeze vlade . :D
Kako nas pokusavaju praviti ludim ovim narucenim naslovima. recite istinu. HDZ je dobio 6 i financije!
Ništa sa ovim DF nije dobio ista stvar HDZ ima 6 ministarstava i to šesto će opet HDZ da imenuje kao uz saglasnost što je šuplja priča..Druga stvar, DF je rekao da traži vertikalu vlasti imali su ministra prometa na državnom nivou trebali su uzeti i na Federalnom ovako HDZ je uzeo promet na FEderalnom što je ključno Autoceste su jedine radile protekle 4godine..Jeftini poeni od Željka Komšića ona glumatanja izlasci sa sastanaka ja da ginem ti u trezor,sve u svemu očajna Bošnjačka ili Bosanska politika od SDA i DF..
Kad to cu razdragani narod izleti na ulicu i plesnuse se rukama po golim guzicama a stari grof izleti na balkon i prnu ko konj u tamnu noc.
Hvala Bogu, idemo sad radite konacno!
Nema DF odlučno do kraja - samo u programske koalicije nikako u matematičke.. a izgleda ide ih matematika.. bog me ubio ako oni izmedju sebe znaju ko ima kakav program!
Prije bi tri gorile podjelile jednu bananu nego sto ste vi ministarske fotelje...o trosku drzave odite u džunglu i naucite par stvari od svojih predaka.
Opet Čovic dobio 6 i dobio financije...a glupi bosnjaci po 5 :DD jao kako su vas latini odradili...a kukaliste bezveze 5 mjeseci...:DD kapitalucija bakira izetbegovica
alo suljagic najveci retard