Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocela saradnja niko ne prica o terorizmu nema tenzija? Treba nesto ovako da nas satre da bi smanjili nacionalizam i soviniza.
Super vijest.Gdje god se moze olaksati gradjanima obje zemlje to treba uciniti.Podrska ministru Radončiću
Nek se ne zadržavaju neka samo prođu bolje i za nas i za njih.
@OKOnaOKO Kako mislis za nas Hrvate u Neumu da je bolje.Jesi tiHr at iz neuma ili onako si lupnuo bez veze?
Bravo ministre 👍👍
Bravo, svaka čast
Radončiću, kralju naš, koliko se samo boriš, svaka ti čast
Sbb 🍀💙
Divim se ministru koliko se zalaže u ovoj kriznoj situaciji. Taj čovjek ne odmara, daje sve od sebe da svima nama bude bolje. Pokazao je da je jedna velika ljudina. Moj glas i moju podršku uvijek imate
Bravo Radončiću
Bravo, tako i treba , podrška za našeg najboljeg ministra , koji je jedini što radi i što se bori za građane naše države
Svaka čast na saradnji !!!!
Svaka čast na dogovoru i svaka čast ministru Radončiću na trudu , borbi i zalaganju
Super vijest, podrška za ministra Radončića
Hvala bogu.
Je li nama dozvoljen lakši prolaz kroz Hrvatsku? Dokle ćemo se ponašati kao neka prćija i ulazi ko god hoće i s prida i straga? Neka država donese reciprocitetne mjere prema svkoj državi. Što sad ne pomažu Srbija i Hrvatska bosanskim srbima i hrvatima?
Svaka čast na dogovoru, odličan potez, respekt za ministra Radončića....
Tako treba, svaka čast.
Uvijek je vazilo dobar komsija zlata vrijedi. Svakako se u ovim trenucima moramo zajednicki boriti 👏 podrska