Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Zlaja podvije rep, odustane od platforme i od mjesta presjedavajuceg Vijeca ministara .... to je kraj SDP-a ..... Prevesla Zlaju Tihic he he he nokdaun za SDP bio je savez sa SDA a nokaut ce biti podvijanje repa ...
zlaja ipak te prevesla čova
A DI TREĆI ?
Kako smo mi hrvati i srbi za jedinstvenu BiH,a vi sad bosnjaci necete i hocete izgleda vasu dzemahiriju.Evo i Dodik i Covic su za drzavu bez granica.
Mislim da bi nasa vlada puno efektivnija bila recimo u Kini, gdje bi omjer nasprem broju stavnika bio u nekim normalnim granicama.
da
HDZ ČENGIĆ VILA ZNA SE hahahhahaa
Kažeš: \"Ako covjek koji je na sve strane trunio kako ce osnovati 3. entitet (ergo, jos vise razdijeliti BiH),\" Upravo suprotno od djeljenja,a i bilo bi manje državnog aparata. Idemo logikom: Sad ova država ima u FBiH 10 vlada, skupština,...+ Brčko + RS+državna razina. Dakle 13 vlada. U slučaju tri entiteta bile bi 4 Vlade (3+1 državna). .Meni je to spajanje, a ne djeljenje, a tako i zdrava logika govori. Toliko o zdravoj logici onih koji misle da je podjela. Problem je jedino što u takvom slučaju Bošnjaci ne bi imali sve, a jedino oni žele sve u ovoj zajedničkoj državi. I to sve na račun drugih. Sve negiranjem drugih. Ukratko, šovinizmom, nacionalizmom, a i fašizmom.
Prvi čovjek HDZ-a BiH kazao je kako se konačno počela formirati \"atmosfera uvažavanja\", dodavši kako je druga strana konačno spoznala da je \"suludo\" ići u formiranje vlasti bez predstavnika dva HDZ-a koji će, prema očekivanju ovih stranaka, u državnom Domu naroda imati 5, a u federalnom Domu naroda 11 zastupnika, i bez čije potpore niti jedan zakon neće moći proći parlamentarnu proceduru. Ajme Yurišiću.
Tjesi se ti samo............
Naglasak na incidente,množina,jer ovaj portal ne želi izvjestiti o tome da sinoć su dečki s istočne strane išarali hrvatske spomenike ,umjesto da stanu na loptu i ovo s obje strane pripišu mladenačkoj gluposti oni izvještavaju jednostrano i raspiruju međunacionalnu mržnju.Pitam se što uistinu žele,izazvati nove sukobe?Sa-x ovo ti nije na čast.
-ustase volite bliznje svoje .I Ante Pavelic ,ako nista cjenio je bracu -muslimane.
Ovaj Čović mlogo dobar čovek .
uz dužno poštovanje i zahvalnost na brizi mislim da ipak većina Hrvata mora odlučiti koga se želi osloboditi-i odlučili smo,izborni rezultati to pokazaju.
Ma sta ovaj kmet vise hoce ???hus sikter mrako pogana
SDP nemoj iznevjeriti ugroženi hrvatski narod. Oslobodite nas HDZ-a. HDZ-ovci potpisujte peticiju „Ja sam HDZ ovca“. Čovjek uistinu treba biti ovca da bi i nakon dvadeset godina vjerovao u nacionalne stranke.
imali smo dvije opcije 1. Ako se Hrvati izbace iz vlasti poduzeti drastične mjere,poput proglašenja trećeg. 2.Ući u vlast i putem ustavnih reformi osigurati Hrvatima ravnopravnost a onda s vremenom i teritorijalnu jedinicu. bez obzira koliko prva zvučala cool,druga je definitivno pametnija opcija :)