|

Dođite u subotu ispred Katedrale i ugrijte se besplatnim zagrljajem

Dođite u subotu ispred Katedrale i ugrijte se besplatnim zagrljajem
804
Klix.ba
10.1.2013. u 08:17
46
komentara
804

dijeljenja
Dođite u subotu ispred Katedrale i ugrijte se besplatnim zagrljajem Foto: Arhiv/Klix.ba
Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASUBiH) u subotu, 12. januara, u periodu od 13 do 15 sati ispred Katedrale Srca Isusova u Sarajevu održat će akciju "Free Hugs" (Besplatni zagrljaji).
Ova omladinska nevladina organizacija koja okuplja srednjoškolce širom BiH, ima cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u BiH kroz njihova prava i zastupanje njihovih ideja. Kroz svoje projekte Asocijacija edukuje, povezuje, informiše srednjoškolce i upoznaje ih sa njihovim pravima.

Njihov Lokalni tim Sarajevo u subotu će informisati sarajevsku mladost o svom radu.

"Mladi imaju ideju i žele nešto promijeniti, ali ne znaju kome se obratiti, jer je glavni problem današnje mladosti upravo neinformisanost. Zato je naša namjera zagrliti što veći broj mladih ljudi, ugrijati ih u ovim hladnim danima i podijeliti im brošure kojima ćemo im pružiti informacije za kojima tragaju i kojima ćemo ih informisati o radu Asocijacije srednjoškolaca u BiH i Lokalnog tima Sarajevo. Nadamo se da će se nakon ove akcije veliki broj srednjoškolaca pridružiti našem Lokalnom timu", poručili su u najavi akcije.
Prijavi grešku


Komentari (46)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...