{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dođite u subotu ispred Katedrale i ugrijte se besplatnim zagrljajem

10.1.2013. u 08:17
804
46
Dođite u subotu ispred Katedrale i ugrijte se besplatnim zagrljajem
804
Dođite u subotu ispred Katedrale i ugrijte se besplatnim zagrljajem
Foto: Arhiv/Klix.ba
Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASUBiH) u subotu, 12. januara, u periodu od 13 do 15 sati ispred Katedrale Srca Isusova u Sarajevu održat će akciju "Free Hugs" (Besplatni zagrljaji).
Ova omladinska nevladina organizacija koja okuplja srednjoškolce širom BiH, ima cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u BiH kroz njihova prava i zastupanje njihovih ideja. Kroz svoje projekte Asocijacija edukuje, povezuje, informiše srednjoškolce i upoznaje ih sa njihovim pravima.

Njihov Lokalni tim Sarajevo u subotu će informisati sarajevsku mladost o svom radu.

"Mladi imaju ideju i žele nešto promijeniti, ali ne znaju kome se obratiti, jer je glavni problem današnje mladosti upravo neinformisanost. Zato je naša namjera zagrliti što veći broj mladih ljudi, ugrijati ih u ovim hladnim danima i podijeliti im brošure kojima ćemo im pružiti informacije za kojima tragaju i kojima ćemo ih informisati o radu Asocijacije srednjoškolaca u BiH i Lokalnog tima Sarajevo. Nadamo se da će se nakon ove akcije veliki broj srednjoškolaca pridružiti našem Lokalnom timu", poručili su u najavi akcije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: