Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kamo srece da ih je po deset na svakom kilometru ceste
da bog da im za dženaze dijelili
Osnovni cilj primjene radarskih sistema jeste spašavanje života učesnika u saobraćaju, na čemu federalno i kantonalna ministarstva unutrašnjih poslova rade više od dvije godine. Ha-ha-ha
jedini i osnovni cilj im je da naplacuju kazne, apsolutno nista drugo, kako sa merako stavise pored aerodroma kameru a niko ziv tamo nit se krece nit ista .. nema dje nego u travu i u aerodrom da predje cestu al\' jok ono sa merakom stoka skuplja pare..
I sada ce opet da kazanjavaju one sto voze 2-3 preko ogranicenja. One sto projure sa 140 ence ni zaustavlati. Koja suplja, cuj sigurnost.
Zar jos uvijek mislite da smo mi budale? Kakva ba sigurnost? I maloj djeci je jasno da je oprema nabavljena ISKLJUCIVO za otimacinu od vozaca i povecanje budzeta..
sad će još više ko indijanci da iskaču pred nas, ovo ljeto na moru nisam vidio ni jednog policajca a bio sam dole 15 dana i prošao pola jadrana, čim sam zakoračio ovamo ko nadrogirani sa ovim pištoljima, fuj