Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da , zaboravih ja da vladamo i s apola crne gore i makedonije
@@kikiriki vi vlasi namecete svoje stavove i ocekujete da vas neko respektira. Mrzimo vas i uostalom ne postoji multietnicka BIH. Ona je sastavljena od jednog RS rasistickog sranja i jedne federacije nesposobnjakovica. Tako da nemamo sta izgubiti mrzeci vas osim sto nas to drzi budnim da nam ne napravite novu Srebrenicu. Niko nije pomogao jer da jeste mi ne bi dozivjeli Srebrenicu. @kikiriki svaka cast.
ODLICNO KIKIRIKI)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
OSA OSA jesi stvarno bosa! koliko vas je potplatio lopov i fasista s laktasa jer ovo niko normalan nemoze izjavit!!! BiH4EVER!
Ti kao da si odrastao u zooloskom vrtu, a ne sa ljudima. Bas me zanima ko se bavio tvojim vaspitanjem. @Adiministratori Cestitke za profesionalno obavljanje posla. Ovakvi komentari najbolje pokazuju svijest i kulturu multietnicke Bosne. Vazno je da se zna ko je kakav.
Mislim da sarajevo-x.com stvarno daje previse prostora,KRITICKI se ne osvrcuci na covjeka koji se bori za ocuvanje tvorevine nastale fasistickim djelovanjem,tvorevine sa elementima aparthejda,covjeka koji je danas olicenje politike ciji su ciljevi opstrukcija svega pozitivnog po drzavu BiH. Izvjestavanje sarajevo-x.com u cije dobre namjere ne sumnjam,dodje vise kao podrska rusitelju BiH.
Ovdje sve go nepismen papak na Sa-x. Nikada bjednije Sarajevo nije bilo nego ovih dana. Otjerali ste sve sto valja bagro papanska.
Dakle, fasizam se tako jasno cita iz gomile poruka na ovom sajtu.
jedini uzor svedima je upravo Tito i njegova djela i njegovi postupci budi dobar sa svima , budi omiljen od sviju prodaji maglu svima itd sa svima.... kad spominjete ime i lik tita proucite prvo Fatihu ili vec kako se molite pa se onda ustanite i tek tada spomenite njegovo ime...... da Tite nije bilo nebi nikada ni bilo Bosne neznalice jedne.......
MA NEMA VEZE, DODU NA RAZANJ A SRBE NA VRBE
bravo kikiriki... komentar ti je pravi
prema pisanju srbijanskoig kurira u javnost je procurila vest o ljubavnoj aferi izmedju gosp. milorada-krmeta dodika i majke svih srba, haske osudjenice i bivse radnice javne kuce \"drina\" na bascarsiji, danas stanovnice beograda biljane bilje plavsic. prema najtiraznijeg dnevnog lista na balkanu ovo je bilji bio treci \"susret bliske vrste\". debutovala je jedne septembarske veceri sa igracima i strucnim stabom fk pristina, a sljedece vatreno krstenje je dozivila sa navijacima istoimenog kluba. za \"odnos\" sa aktualnim premijerom r.s. bilja se odlucila iz prostog razloga jer je htjela da proba kako to izgleda sa zivotinjama... navode strane stampe i tvrdnje o toboznjoj ljubavnoj aferi bilje sa krepalim patrijarhom srpske pravoslavne crkve, avetinjom patrijarhom pavlom, doticna nije htjela da komentarise.
ALI VAM JE UTJERO STRH U KOSTI ! Samo o njemu pisete sto stara narodna kaze;\"Za dobrim konjem prasina se dize\". Samo tako MILORADE.
a tito nek ostane vani evrope i zapada gdje je bio kad je brisao bosansku naciju njegovom novom nacijom muslimana... neka ga gore na listi sa hitlerom gdje pripada, medju najvecim manijacima ikad, kao jedan od rijetkih sto je brisao starosjediocku evropsku naciju.
sekularna zapadna evropa! to nam treba u bosni. da budemo slicni evropi a ne suprotni! vjera nek ostane vani politike.