Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi,vidi nema smrdabije da komentarisu ovaj clanak,a inace su na sa x poprilicno aktivni svojim plitko seljackim nacinom(drugacije i ne znaju,sta ces nepismeni ljudi,zatucala ih maceha srmbadija).....hahahhahahha
Jebo vam je Dodik mamicu za uvjek vi cete ga proklinjat kad zguli sa milionima evropljana u juznu ameriku daleko od vas cobana i traktorista koji ste mu to omogucili svojom gluposti i pravoslavnim fasizmom,ima li neko pametan u Banja Luci da stane tom krmku na rep,sad nemate muda ni da sta kazete,nesmijete pisnut,Bosanci pravoslavci,tolko su vas zatupili idejom o velikoj maloj srbiji,Bosna je vasa domovina ,osim nje vi nemate nista.Davno ste osjekli granu na kojoj sjedite,sad ste u slobodnom padu,i bolje vam je potrazite ruku koja ce vas spasiti od samounistenja.
Daj ne serendaj, nikada od tebe nisam cuo nijednu naprednu ideju. Samo pogledaj svoj ucinak=tamo gdje si ti tu napretka nema(osim tvog licnog) pa bi te molio da zavezes.
Ja se nadam da će njima pomoći majka srbija koja ima suficit (ali u guzi.i) a čuo sam da će im pomoći i bratska Grčka koja ima duga 300 milijardi eura.
Danas ako zelite biti uspjesni u politici potrebno je samo da se drizite pravila \"rekla, kazala\" i da je dovoljno izjaviti samo neku senzacionalisticku recenicu tipa \"Dodikova vlada dovela RS \'do ekonomskog kraha\'\" i svi ce vam povjerovati na rijec. Sa druge strane, Dodik je uradio fenomenalnu stvar da bosnjaci prizeljkuju dolazak radikala i SDS-a na vlast, isto kao sto su prizeljkivali dolazak SNSD-a prije 5 godina.
ma lazes Dodik je zakon!Sta vi kradikali serete xD.RS je bolja od Hrvatske xD
Mladić Ratko - sletio u Hag
KAKO...NE RAZUMIJEM...PA...ZAR TO NIJE BOGATIJI DIO BIH????AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH..mamicu vam PLJAČKAŠKO-ZLIKOVAČKO-BANDITSKU.
Ajde?!?
MA kod dode cvetaju samo ruze i taj nikakvih problema nema laze,petlja,pljacka i srbe i hrvate i bosnjake,djubre jedno idiotsko,ali ce najvise kostati srbadiju.
@rs stvarno si slijep i zatupljen kad nevidis dalje od 10 cm od svoje tikve
Vidi radikala i pomirljivih rijeci oko Ganicija. Svaka cast momak!
ma dodo je zakon samo nek nam laze nama je dobro :r
priča gluposti, rs se nikad neće moći ekonomski oporaviti od posljedica dodikove vladavine, nikakav dugogodišnji oporavak tu ne pomaže
milanko, bolje reci da je dodik opljacko pesto miliona marak, budi posten......