Komentari (435)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče čovjek koji je predstavnik entiteta nastalog na kostima, suzama, silovanjima, progonima, ubijanjem, na koncu genocidom.
kako vam ne dosadi kmečati..nema od toga nista
@shomy123 Ni Hitler nikoga nije ubio. Ne valja ti genocidna logika!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
sve vas stoku fastisticku sto lajete ko pascad po klixu o vlasima,klanju,cetnicima i sirite mrznju prema svojim komsijama Srbima kunem se krstom kad bi vas covjek sve naopako izvrno ne bi 20 maraka ispalo ..............krezava fukaro jebite se ...pravi muslimani i pravi Srbi ce da se postuju kao prave komsije...a vi crknite u mrznji djubradi jedna
Bosnjak sa Dzikanom nikad, pa vi prdoslavci, skutorija I ostali mozete samo prosipati suplju po klixu.
http://rs.n1info.com/a358929/Vesti/Vesti/Svecano-otvaranja-septicke-jame-otkriva-sumornu-istinu.html
Najjači je onaj lažni hrvat iz makarske odje što navija za želju kako bi volio tog Bošnju nagrditi.
Europa i Islam ,ako Bog da - ruku pod ruku ... Hrvatska da otvori granice i pusti ljude gdje su krenuli , u EU ...
Europa i Islam ,ako Bog da - ruku pod ruku ... Hrvatska da otvori granice i pusti ljude gdje su krenuli , u EU ...
Da nas bude Masallah s Arapima - 200 miliona
Jeli to na raćun vućku
Kad ne prihvataš da majoriziraš Muslimane, zasto ih onda majoriziraš u RS-u? Koje gomila gluposti. Neka neko dođe naprimjer u opštinu Banja Luka i pronadje mi samo jedno muslimansko ime na spisku zaposlenih u sobama za primanje.
Ronaldo za predsjednika 😂😂
Mislis da nebi i mi napravili genocid? Necemo mi to, nismo Bosnjaci kao Srbi.
Svaka mu čast zbog ove izjave. Baš tako.
Koju to grešku??? Možda da napadnemo susjedne države i pobijemo civilno stanovništvo kao sto je Srbija uginula??? Nećemo to je vas specijalitet, ali ako pokušate ponovo 90te u našoj avliji to je već drugo🤗
Ko ga ne zna, sad bi ga na ranu privio. Čovjek koji revidira Izvještaj o Srebrenici govori kako nema problema sa bošnjačkim narodom, a sve što poduzima usmjereno je ka etničkom čišćenju RS-a. Neću reći da to nije namjera i vladajuće bošnjačke i hrvatske elite, svi oni žele etnički čiste prostore, ali Milorad ne preza ni pred čim dok čisti. Još kad sjedne sa Čovićem, fali samo Bakir, pa da čovjek ispovraća.
Zato ce Bošnjaci u Bosni završiti kao i Srbi u Jugoslaviji!
sastali se najveci djelitelji BiH i najveci negatori zlocina da nama Bosancima i Hercegovcima popuju o moralnost Bisanci i Hercegovci (a ne njihove ovce) ce napraviti najvecu gresku ako ovoj dvojici nacionalista budu vjerovali
Ti držiš predavanje nekome šta i kako , a ti držiš okupirani dio koji se zove entitet Republika srpska ! Šta ti možeš kome pametovati ????
Dobro dođu ovi komentari u ranim,jutarnjim satima.