Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Entitet RS je nastao na likvidacijama. Očekivati da kako je nastao tako će i nestati. Srbi su de fakto i de jure jedna jako opasna i nestabilna nakupina na Balkanu koja stalno izaziva krize i priželjkuje rat. Da li ima i jedna zemlja u okruženju koja je sa Beogradom uspjela da nađe neko zajedničko rješenje? Sa Srbijom imaju svi problema. Slovenija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Mađarska, itd... Zašto kad su oni tako "fin" narod?
Priprema teren jer su likvidirali Davora, pa da mogu prebaciti odgovornost na druge..BANDA!!
ovaj mi nesto nedijeluje zdrav..
Po cehri se vidi da nije dobar ! Cuj profesor....
Interesantan je zadatak ovog ruskog špijuna. Savjetovanje Predsjednika jedne države u kojoj Rusija ima " velike" namjere. Samo su se prevarili njegovi vlasnici - pogrešan lik! Pročitan je odmah , čak da prije nego je i pristupio poslu! Ovaj kvazi profesor je obična karikatura, pa se može i sumnjati da su ga podmetnuli Miletu, kako bi ga što prije dezavuisali na položaju u Predsjedništvu. Inače, Perišić je lik koga je veoma lako izbaciti iz cipela!
Vrijeme je da EU smijeni bezkicmenjaka Incka i postavi covjeka kome je stalo da zaustavi ovo ludilo smjenama i sankcijama. Ovi iz rsa otvoreno prijete ubistvima. Kpji je krc narodu u rsu dizite se i izadjite na ulice. Borite se za svoju djecu jer ce i ona zavrsiti kso Davorovo dijete ako sada nereagujete
Kakav milorad, takav mu i savjetnik. Zar ste mogli pomisliti da može biti neko pametniji i normalniji? Vlaaaaahahahahahhahahahaaaa
Pa gledajte, MOZAK tog papka dodikovog kao i sefa njegovog, i ne mogu razmisljati drugacije osim da neko nekog u ija,likvidira, a nema vise opsade Sarajeva pa sad moraju smisljati kako koga da likvidiraju ... to je tako prozirno i Demagoski kazano da je ponovno COSICEVA izjava o ISTINI njeggovog naroda dosla do izrazaja... Bolesnici...
Ja perače i on neki profesor...
Je li ovo priprema terena, kad pronađu mrtvog Davora?
Izgleda da su i Davora likvidirali kao i Vukelica, pa sad spremaju spinove, "da je pao za slobodu"?
Kako vas Simici nije stid ovo prenositi? A sto se tice tvrdnje srbijanca doticnog? Pa nije velika cijena, ako ce se rijesiti genocida once for all.
Simici, vazna karika u propagandi vlasko-ciganskog Goebelsa. Nemojte slucajno da niste prenosili ovu crknutu propagandu.
Simici, vazna karika u propagandi vlasko-ciganskog Goebelsa. Nemojte slucajno da niste prenosili ovu crknutu propagandu.
Glup uvijek kasno shvati da je ispao glup. Takozvani gradjani BiH su još jedan level niže. Amnestije za takve gradjane ne treba da bude. I šta bi ona predstavljala? Podariti nekome bolje uslove života za koje se nije izborio. Nipošto. Čak i mnoge životinje imaju manje tolerancije na nepravdu od ''gradjana'' BiH. Recimo na primjer ovi majmuni; https://www.youtube.com/watch?v=meiU6TxysCg
Gledao sam ga sinoć na yt u kopči sa Nikolinom, veoma gnusan i degutantan profesor sa podaničkim mentalitetom. On je uistinu ministar propagande poput Gebelsa, sa iznimno mrzilačkom nacionalßšovinističkom retorikom. Zao mi studenata u Banjaluci kojima filuje glave lazima i mrznjom.
Sta reci osim da ovima neko mora stati u kraj , a mozda je najlakse rijesiti to upravo likvidacijom. Ove njihove price su smijesne , ja neznm kako narod to moze slusati i trpiti vise .
A ti si mu taj savjetnik za Djikansko šizofreno haluciniranje.Pa ovo je remek djelo Djikanskog bulažnjenja.Nisi nesto poznat, ali vidim u tebi perspektivu i buducnost.Pored renomiranih Djikanskih šizofreničara Jugoslava Petrušića,Jovana Deretića,Lučića, i nove mlade snage pojavljuju se na obzorju Djikanskog šiofrenog haluciniranja.Djikanija ne mora da brine za svoju budućnost. Bravo ! Samo naprijed, do konačne propasti !
Kakav fakultet takav i profesor