Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vau vau vau onda razguli jaro tamo_daleko gdje nema ni munara ni mahrama...
Samo vi placite, Republika Srpska ide nepovratno ka nezavisnosti. Necemominarete i burke.
hoćel taj referendum... NEĆE NIKADA jadan je narod koji ne voli svoju državu...shizofrenija je to NI PEDLJA
@nadimak ne kaki, kao nije ovako u stvarnost... koga ti pokusavas lagati...sebe ili nas... ja zivim u Bijeljini...kada cuju onog ludaka sa dzamije...ljudi dobijaju osip!!! TO JE PRAVA ISTINA! kada bi sutra bio referendum o odcjepljenju Srpske...izlaznost Srba bi bila 100%
ovo je komentar za svaku temu na ovom port..alu --- Inace se u ovoj zemlji zele praviti sto vece podjele medju narodima rdizanjem tenzija i potpirivanjem mrznje. I tako praviti vjestacke podjele koje u stvarnosti nisu prisutne. Svojim izjavama to danas radi Dodik , slicno kao sto su radili u ratu i pravili medjureligijske i medjuetnicke podjele. Ovaj portal svojim necenzurisanjem na razne fasisticke i rasisticke izjave , im samo pomaze u tome. .... Sramota...
Ima veze valtere ima bogami al dok ti to shvatis iscuriste vi nema vas a nije da ja to volim ili hocu meni zbilja nesmetate ali to je cinjenica
@Ban, Naući neke stvari. BiH je država Hrvatskog naroda bez obzira koliko ih je. Procenat tu nema veze. Rusa u Ukrajini ima 40% pa su manjina jer Ukraina nije država ruskog naroda.
@BOSNA I HER... Ponavljate se kao pokvarena ploča i ti i Lloyd. Ako bude rata ode BiH do đavola, a vi muslimani u tome takvo pričom oratu svesrdno pomažete.
j.e.b.o.t.e !!!!!!!!!!!! STA BI OD NAKOG ZIVOTA.
@Lloyd Stvarno si idiot veliki, tebi ne bi pomogla terapija na psihijatrijskoj ustanovi.
Samo Traktorijada Srbina spasava
Cro Ni ujednoj drzavi na svijetu 15% stanovnistva nisu narod vec nacionalna manjina i nevazno je jeli rijec o rezimu ili demokratiji manjina nikad nemoze biti veceina:)
Josipe pazi sta govoris Mesic je bio politicar i bice ,zna on sta govori .Samo nerazumijem on je rekao ;Ja bih a ne ja cu;.Razmisli da ne pocne i Hrvatska da se poce cijepati(Istra ) i tako dalje .Mesic je pametan nije on neznankovic.
Vama mora biti jasno da mi nikada nećemo,kao ni SRBI,prihvatiti BiH-zato PRTINA!
Da li postoji srbin koji se zalaže za opstanak BiH i za takvu bi ako treba i ratovao?