Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da kazem da su novinari iz Federacije trebali bojkotovati pres konferenciju i otici......i da jos kaazem da hebem mater novinarima iz federacije ukoliko opet nekad pristanu na ovakvu podjelu
Koji ste vi novinari debili, pa to nema u PM...nema šta vam ovaj međed ne radi i ne govori, a vi i dalje trčite za njim da vam da još neku bljuvotinu od izjave. Pa za Boga miloga, počnite više ignorisati međeda i vidjećete kako će vas poćeti vući za rukav da vam da izjavu. Druga stvar, kome je više zanimljiv on ili njegove bljuvotine? Samo ga ignorišite i biće nam svima bolje.
oni rade za pare, kontas ?
slon u staklarskoj radnji!
Sjeverna Koreja
jbo vas komentari sve troice debila-JEDITE,RADITE,ŽIVITE HOĆETE AL U KU.CU NEGO SE PREPIRITE OKO ZASTAVE I NJIHOVIH TRIKOVA.Svi su oni u talu a Mi baš ko kakvi bolesnici se kačimo.
rudonja ostaje rudonja
pitam se kakav se mulj mjesan u njegovoj glavuntari.🤷🏻‍♂️
Gori su novinari iz Federacije koji su pristali da dodju na razdvojenu konferenciju za novinare. Trebali su ga ignorisati i vratiti se. Bio bi mu veci samar da dodje u praznu salu...😀
Protjerat ovu seljacinu u rodno selo iz kojeg je dosao!
Bravo Dodik. Samo he*bi islamiste u mozak kad kod možeš
Eto, bas nas hebe a vas uzdize. Dok on ovako opstruira bilo kakav konstruktivan dijalog, vi u RS-u se bogatite, jel' tako? Rastu vam plate? Penzije? Jaca vam skolstvo, sudstvo, zakonodavstvo? E moji jadnici, podrzavate rusitelja svega a to navodno radi u ime RS-a. Prazni mozgovi!
Ma samo naprijed, jedino ovako možete izraziti svoje nezadovoljstvo...pišući komentare koje ionako klix briše po svom izboru... Gospodo, izbori su završeni i tako je kako je, sviđalo se to vama ili ne! gDJE STE GLASAČI I BUNTOVNICI?
Надлежности враћај , додиГ. Ниси изабран да дижеш прашину него да гађеш у мету-надлежности Српској враћај. Тако се гради државност Српске.
Cijelo sarajevo u nokdaunu.... Jest sirovina ali ima stav... Sinonim za baju
ovdje se radi o neecem sasvim drugom...
"Srbi su zlocinacki dupeglavci" Ricard Holbruk 1995