Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raso brate, da prozborimo o mami ti i sestri, moze li se na red doci?
joj, glupane! Cuti! Konjino, brukas nas!
\"Najprviji\" je stara srpska riječ ali to vama nije poznato. Šta ćete jadni kad smo vas mi učili kako da govorite a sad pokušavate izmišljati jezik.
kao prvo ja sam katolkinja Bosanka i Hercegovka....a znaci sad imas nesto i protiv Roma..... koji si ti bolesnik...eto ti tvoja drzavica...hahaha....jao boze sto me nasmijavas....nebeski narod su andjeli...i nadam se da ce jednog dana, dao Bog, ta nebeska vojka andjela suditi vama nacionalistima,bilo koje vjere bili, jer ste vi nize od zemlje.... kakvo nebo...sva cast LJUDIMA bilo koje vjere...
O čemu da prozborimo ako nije tajna?A ovaj lik što ja napisao Najprviji je stvarno glup.
Raso brate, kad si mi tako pametan i obrazovan, hajde ostavi licne podatke na portalu, da te potrazim pa da na tenane prozborimo.
BL, biseru! Evo dokaza Rasi i njegovima ko je ovdje pismen... Ko narucen je Tvoj komentar iz Republike Sumske. ;)
\"Srbi su uvijek bili narod najprviji.\" \"NAJPRVIJI\"? Hahahahahahahah!!! Toliko o tvom nebeskom statusu... \"Najprviji\"!!! P ne mogu vjerovati koja nepismenost!!! Općepoznata činjenica????????? Kome!!? Samo vama, izgleda! PO KOM OSNOVU, molim te??????????
\"Srbi su uvijek bili narod najprviji.\" \"NAJPRVIJI\"? Hahahahahahahah!!! Toliko o tvom nebeskom statusu... \"Najprviji\"!!! P ne mogu vjerovati koja nepismenost!!! Općepoznata činjenica????????? Kome!!? Samo vama, izgleda! PO KOM OSNOVU, molim te??????????
Naravno da smo nebeski narod to je opštepoznata činjenica. Srbi su uvijek bili narod najprviji.
Eto, da mi objasniš po kom osnovu ste vi pripadnici \"nebeskog naroda\"! Sam naziv smiješno zvuči... Da se razumijemo, ne razlikujem ljude po vjerskoj osnovi, imam prijatelje pravoslavce, koji si ne pripajaju tako SMIJEŠNU \"titulu\"!
Ne treba meni cijeli svijet. Srpska & Srbija su moj svijet. Cijeli svijet pripada Romima i ostalim narodima koji se sele sa mjesta u mjesto a vidim da bi i Bošnjake mogla zadesiti ista sudbina jer su uz Rome jedini narod na Balkanu bez države.
jadan ti ako mislis da \"nas\" ebes u zdrav mozak...hahaha.... eban si ti ne samo u mozak.... bas me nasmijavas... eto tebi srbija i \"samo u tvojoj glavi\" rs, a meni evo cijeli svijet ... :) vjeruj mi ljudima, dobrog srca, ne nacionalistima ima svugdje mjesta! za mene su otvorena sva vrata, i srbska i muslimanska i hrvatska i kineska......SVA! primitivcima nigdje nema mjesta...
Pametna moja Bosanko (I Hercegovko), nije ovdje ni mjesto ni vrijeme da se prepiremo sa ovim kretenima. A nema ni potrebe im objasnjavati ko je sta bio, jer oni nista ne vide od svoje zalupanosti i mrznje. Boli ih i bolice ih sto je Bosna o(p)stala pa im nista drugo ne preostaje osim provokacija. A neka samo pokusaju 1 kubni mm Bosne pripojiti ovome ili onome, nece ih vise biti na ovom dunjaluku! Dosta smo mi bili merhametli... Nego suti, skoluj se i budi mudra i stalozena... Ne spustaj se na njihov nivo, jer mi nismo oni!
Pa da... I šta ćeš sad ?