Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J_E_B_O vam DODIK MA_JKU VISE SVIMA! ZA NJEGA SE NE BI ZNALO DA MU VI, MEDIJI, NEDIŽETE PUBLICITET! OGLUŠITE SE NA NJEGOVE PROVOKACIJE, SVAKAKO MLATI PREZNU SLAMU, PA CE TE VIDJET KAKO CE SE SMIRIT, A NEEEE VI JEDVA CEKATE, DODIK REKO, DODIK KAZO, DODIK HTIO RECI, DODIK POMISLIOOOOO......
Papka treba uhapsiti čim pređe u federaciju
ŠĆA JE BAA,JAHRANE BA, ŠĆA NAM RADE BA OVI ĆEHETNICI,AGREHESIJA BA ,GEHENOCID,ZLOĆINAĆKA RS,FAŠIZAM,AGREHESIJA BA JOHHOO BA...MI SMO TI BA MULTI -KULTI SREDINA SVHE GRADŽANI I GRADŽANKE,PRAHVIMO DVORHANE BOLAN JARO,JOOHOO ĆEHETNICI BA DODIK I ĆOVIĆ,MA SAMO U HEVROPU BA AGREHESIJA JARO BAA,PLJUĆ,SRAĆ,BLJUĆ,GRR,BRR ,PRD,MRD
Ха - ха, гледам ове коментаре и не верујем!Па, ви Босанци, пените на сам помен имена Милорада Додика, па се после жалите да га има превише у вашим медијима!Ви сте за мене ствар
U DOBROVOLJACKOJ JE NAPRAVLJEN ZLOCIN SUDIJA TE TUZI SUDIJA TE KUDI
hoce mala qrca......izvadi ga iz maminih usta pa joj ga daj malo.......
Znači žensko si :) Obajšnjava dosta stvari. Sigurno imaš dosta godina a još uvijek si nevina, odatle tolika frustracija. Žao mi je, ali za to ti srbi nisu krivi. Ako te neće nijedno muško, imaš prste pa se igraj.
\"MI MUSLIMANI SE SMRTI NE BOJIMO\"- a u.biše dijete u sred punog tramvaja i svi se u.srali niko da pomogne. \" ja ću prvi da se prijavim i da budem prvi na frontu\"- nemaš ti dovoljno godina da se prijaviš u vojsku, idi igraj kantera
Grdno se varas ako mislis da ce se rat opet voditi klasicno kao 90-tih ,niko nije lud ici na takav vid rata ,ovog puta vise tehnologije i sve je gotovo za dvije sedmice ,pa vi spremajte oluju koliko god hocete ! To sto vas ima vise nadoknadice se tehnologijom ,savremenim naoruzanjem,bilc krig i gotova stvar ! Opet kazem nije Dodik bez razloga isao u Izrael ! Razmisli o tome !
Etnocentrizam Česta zabluda. Sastoji se od uvjerenja da je narod kome pripadamo po nečemu poseban bilo u pozitivnom smislu, negativnom smislu ili po tome što jedino mi mislimo da smo posebni. A ni jedno od to troje nije tačno! Ovakvo gledanje na stvari je pomalo psihotično i paranoično, jer time umišljamo da se sve oko nas vrti, da mi igramo neku posebnu ulogu u istoriji, da se mnoge stvari samo zbog nas dešavaju i da svi nama rade o glavi. Takođe oboljeli od etnocentrizma imaju tendenciju da sve druge narode, države i kulture procijenjuju ne na osnovu njihovih osobina i kulture onakvih kakvi su sami za sebe, već u poređenju tih osobina i kulture sa našom vlastitom.
ZA @muamer: VAZDUH TREPTI SPREMA SE OLUJA. AKO BOGDA DOŽIVIT ĆEŠ TO. MI MUSLIMANI SE SMRTI NE BOJIMO I ZA SVOJE ĆEMO IZGINUTI,A IZRAEL I NJEMU SE BLIŽI KRAJ.LIJEPO SPAVAJTE
Evo se tresemo od straha ha ha ha ha ha ! Halo Ujguri pa nije bez razloga Dodik isao u Izrael , rat se ne vodi usijanim glavama i mrznjom ,nego pametno donoseci dobre i najbolje odluke ! Samo krenite, bice opet Heljp Bosnniaaaaaa !
pa da objasnim ovim četaljima o čemu se radi,svako ko nezna kad je dosta tj ne zna svoje granice u svemu sam je sebi dohakao. a sto se tiče rata ako se desi a desit će se ono što je hitler radio židovima to nije ništa šta će se vama desiti,to neće moći nazvati genocitom jer će biti obilnih razmjera tako da će morati tražiti neki novi naziv,puni smo mržnje prema vama i željni osvete i to nam daje moral i snagu ja ću prvi da se prijavim i da budem prvi na frontu.s vašim odsječenim glavama ćemo napraviti stazu do srbije.lijepo spavajte i slatke snove vam želim,svaku noć prije spavanja se međusobno izljubite i oprostite jer nikada nećete znati hoćete li se probuditi.
Dodik glupo priča ali pametno radi. Pola privatizacije završilo u njegovom džepu hehehehe
Ma idi BREEEEEEE, ko ti ye*be ma.mu tebi i tvome misljenju o meni! Nisam musko......a volim dodu traktoristu sto vas \"navlaci na srpstvo\", de.bili, o kome vi pojma nemate! hehehe Zivio dodo!......ye*bo vam on ma.mu!:-)
ponavljam muslimani ako krenet u rat ne ratujete sa Bosanskim Srbima vec sa Beogradom, tako da mi je to zanimljivo, meni je zao da ako do toga dodje ponovo unisteni budu ti vasi gradovi i sve to ali ako mislite da je ok ratovati sa Srbijom onda ajd isterajte nas do Bugarske kako je neko izustio :))) Srbija jos na ovom prostoru u svojoj istoriji nije naisla na dostojonog neprijatelja , osim Turske koju smo sami isterali.
A za koga rade tvoji? Tvoji to rade za vas? Svako zna da političari na Balkanu moraju da plešu kako im Amerika kaže, tu nema pomoći. Ne razumijem šta si htio da kažeš svojim komentarom, sem što si htio nekoga da uvrijediš. Ako nemaš argumentovan komentar, bolje je ne komentarisati. Ja sada zbog toga imam vrlo nisko mišljenje o tebi i smatram te nižom klasom čovjeka od sebe (npr., kao što vi smatrate uposlenike GRAS-a).