Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodika za načelnika Starog grada
Moze Umjesto Hadzibajrica ja bosnjak potpisujem
Babo Erdogan vratio Dodikoglüa na fabricke 😂✌️✌️
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vucic vakcinise Bosnjake, a Dodik im tepa....Fadile fala ti
Mozda je do tebe, najboljih vlada i ostalih fgr sumova?
6 milijardi KM genocidna tvorevina rs mora vratiti Federaciji BiH koje je kroz UIO BiH otela, jer su im HDZ kadrovi omogucili to. Federacija BiH uplati 70% prihoda od PDV-a na zajednicki racun UIO BiH, a vrati joj se 34%. Za to vrijeme genocidna tvorevina rs uplati 20% uzme sebi skoro 50%. To nece moci vise. Bosnjacke firme placaju porez, Hrvati to izbjegavaju, pa nece Bosnjaci Dodika i njegove hraniti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da smo mi bosnjaci dobar narod jer nam ne pada na pamet da se odcjepimo. Bosna i Hercegovina je jedna Zemlja i tako ce ostat zauvjek. VOLIM TE BOSNO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Tako si rekao nedavno da je bio genocid u Srebrenici pa si porekao. Ko ce tebi takvom vjerovati?
Da je jasno, kad Dodik kaže bez prisustva MZ, to znaci da nema BiH.
Dodik kad ode u Tursku i na džumu ide.
'' Mir je najvažnija riječ na Balkanu i najvažnije je da je BiH u miru", Dodik/////' Dobro je samo da se ne puca ' Alija.
Da su normalni i civilizirani dogovorili bi se da u posjetu srtanim drzavama ide samo predsjedavajuci predsjednistva, ovako trojica izgleda mutavo!
Pisam ja tog Bosnju koji se druzi sa osobom koja negira GENOCID
Pisam ja tog Bosnju koji se druzi sa osobom koja negira GENOCID
Pisam ja tog Bosnju koji se druzi sa osobom koja negira GENOCID
Pisam ja tog Bosnju koji se druzi sa osobom koja negira GENOCID
Pisam ja tog Bosnju koji se druzi sa osobom koja negira GENOCID
Kaurin
Bez obzira sto se nekad ponasa kao gov*o, jedan je od najsposobijih politicara u BiH.
vidite sa kim drzavna tv TRT pravi intervju 25min!! Sa Dodom!! to vam sve govori,,, ona dvojica sejdo i dzafer kuci poslata posle feste uz harmoniku !! Dodo kad je precednik voda ih da vide sveta.. on kad nije ona dva ne izlaze iz kafane.. haha..
Vuk dlaku minenja...