Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoću li ikad smirom popit kahvu i pročitati vijesti a da me njegova krmska faca ne preplaši?IKAD?!Pa kakva je ovo država???Stanovnici moraju svaki dan strave saljevat.Odakle pare više?!
@Nepredvidiva onda moraš zaobići Klix na sabahu 🙂
Htela je Ukraina u NATO... i Gruzija..... pa ostadose obrezani.... budale poturcene qrac vi znate sta je NATO....
e mile mile i ti ces na kraju stati u manje od jednog reda na listu .... bio, srao cijlei zivot,obogatio se na narodu, prosao i nije se vratio, kao i svi koji su prodefilovali ... politicko smetljiste dok te ne iskoriste a nista nije vjecno ... Ajd vozdra javi se Emiru Kusti starom bosnjaku, alijinom najjacem projektu ...eheheh
Uvesti novčane kazne svima koji osvoje pozicije u Parlamentu, a u predviđeno vrijeme ne formiraju vlast. Pa i firma ako ne ispoštuje rok, plaća penale. Radnik ako ne dođe na vrijeme ili ode ranije ili ne završi posao biva kažnjen, najčešće novčano. A ovi se za.maj.avaju o trošku naroda.
ide to brzo kada je u pitanju.. tebi ovo meni ono .....
Pa yebogatee samo tvoj glava ne nože stati na stranicu i po...
Za stranicu i po papira LIK naplati svaki mjesec 5.500 KM + 10 savjetnika po 3.000 KM + ADMINISTRACIJA + obezbjeđenje + vozni park + razna nepotrebna putovanja +..... !!!! Sve na trošak svih PORESKIH OBVEZNIKA !!! E to ti je država po mjeri Milorada D. !!!
"Opet nacionalisti pobjeđuju"
Boli koga za Evropom, NATO hoce ljudi iz FBiH i tacka .. a sa NATO-m dolaze drugi dani, i to je ono sto te boli Predsjednice, nece vise biti ubleha o ocjepljenju, tj.nema vise cim da se narodu mazu oci pred izbore, nema viise glasova na suplju ... 😁
@skoky Dolaze drugi dani od kada smo se poturčili, ali nikako da dođu.
@skoky Bolje da se naguzimo NATO-u nego Srbima.
Dodik postao najveci patriota od kako je predsjednik
Dobio je šta je htio. S njim na poziciji, bagra iz beznačajnog entiteta su dobili krila i rade šta im je ćejf, čemu svjedoči niz događaja od prije par dana.
Samo prvo NATO pa sve ostalo.
@Muckalica FBIH u NATO rs neutralna i svi zadovoljni.
@Muckalica Bolje da se naguzimo NATO-u nego Srbima.
mozda i hoce ! s tobom coek nikad ne zna na cemu je....
@bavarskidekolte Kako čundara?
@bavarskidekolte savrseno !